Objectius

La formació online permet a l’alumne desenvolupar-se com a professional en l’àmbit de l’educació en el lleure, mitjançant una metodologia que s’adapta al procés d’aprenentatge dels participants, així com als seus horaris. Si no pots assistir a classe per falta de temps o per altres motius, la formació e-learning és una alternativa perfecta per a tu, és el present i el futur de l’educació en tots els àmbits.

Apunta’t als cursos online del Centre de Formació CET10. Fa més de 20 anys que eduquem i formem en valors. Realitzem, d’una manera rigorosa i eficaç, cursos en el lleure educatiu.

Matricula’t amb nosaltres i aconsegueix el teu títol sense moure’t de casa!

Plataforma d'estudi

Els nostres cursos en línia es realitzen a través de Moodle, una plataforma segura i privada amb més de 10 anys de desenvolupament i especialment dissenyada per a l’aprenentatge de l’alumne. És fàcil d’utilitzar, té recursos ben documentats i millores contínues en usabilitat. Moodle és compatible amb diferents navegadors i dispositius, així que et podràs connectar des de qualsevol lloc!

Dintre del Moodle trobaràs la teva aula virtual i el teu curs classificat en mòduls:

  • Mòduls de comunicació: permeten que els alumnes puguin entaular conversa amb el professor (fer preguntes, plantejar dubtes…) i puguin comunicar-se entre ells per a col·laborar i construir la seva pròpia comunitat d’aprenentatge.
  • Mòduls de materials: són els recursos i materials didàctics de l’assignatura o del curs com textos, anotacions, llibres, presentacions de diapositives, enllaços a pàgines web externes i més. Estan disponibles perquè els alumnes assimilin els nous coneixements i els estudiïn.
  • Mòduls d’activitats: impulsen el rol actiu de l’alumne com debats i discussions, redacció de treballs, resolució de problemes, webquests, creació d’imatges, i tallers, entre altres.

Quins cursos fem?

Al Centre de Formació CET10 realitzem formació especialitzada en el lleure educatiu. Si vols veure tots els altres cursos que fem, fes click i assabenta’t de tot!