IV Torneig Solidari de Futbol Sala Cap Infant sense esport

El dissabte 22 de desembre celebrem el IV Torneig Solidari de Futbol Sala Cap infant sense esport.

Tots els nens i nenes estan convidats a aquesta gran jornada solidària esportiva ja sigui com a jugadors i jugadores o com a públic assistent amb les seves families. Per participar com equip de futsal en aquesta 4a edició del Torneig Solidari de Futbol Sala Cap infant sense esport de la Fundació CET10 cal sol·licitar la inscripció al coordinador/a de la vostra escola. Tot i així, per més informació o consultes, no dubteu en escriure’ns a [email protected]

Amb la intenció que el torneig sigui solidari, cada jugador/a haurà de portar una joguina i cada equip una pilota firmada per tots els membres. El conjunt de joguines i pilotes rebudes s’entregaran a una entitat sense ànim de lucre que pugui donar-les a nens i nenes en situació de risc social.

Aquest any, com a gran novetat, comptarem amb la participació de la Secció de Gimnàstica Rítmica de CET10 que realitzaran exhibicions. Un dia ple de futsal, esport, treball en equip, solidaritat, trofeus i valors, tot compartint experiències amb els nens i nenes d’altres equips.

T’ho perdràs? Vine i col·labora!

  • Dia: dissabte 22 de desembre de 2018
  • Lloc: Pavelló del CEM Bac de Roda
  • Hora: De 9h a 20h

L’objectiu és que tothom es diverteixi jugant i que l’alegria, l’esportivitat i el bon futbol sala us facin passar una molt bona estada al nostre IV Torneig Solidari de Futbol Sala Cap infanta sense esport.

Sort i que guanyi…. tothom!

Vols saber com va anar la 4a edició i veure la repercussió en premsa i totes les fotos? No et perdis l’article al Blog de la Fundació CET10
IV Torneig Solidari de Futbol Sala Cap infant sense esport