Seccions esportives

Amb l’objectiu que l’esport tingui una continuïtat un cop acabada l’etapa escolar hem creat les seccions esportives, formades per un gran volum d’infants i joves que practiquen diversos esports.

 

Escola de Tecnificació Futsal 2018-2019

Si tens entre 6 i 16 anys i t’apassiona el futbol sala, vine a partir del 21 d’octubre 2018 fins al maig 2019 de 16 a 17:30h al Pavelló del CEM Bac de Roda o a la Pista la Palmera. Prefeccionaràs la teva tècnica amb la nova metodologia #smartfutsal. Consulta tota la info aquí.

Especialitats

Tenim 6 seccions esportives vinculades a l’esport de rendiment, on els nens i joves, un cop passen a secundària, s’organitzen i poden continuar practicant l’esport que sempre havien treballat des de petits: el nen és el protagonista independentment del resultat i de com s’enfoqui el rendiment esportiu.

Prova Seccions Esportives

VOLS FORMAR PART DE LES SECCIONS ESPORTIVES DE CET10?

Clica aquí per sol·licitar info o una prova!

Trampolí

Responsable de la secció
Carmina Farré

Gimnàstica rítmica

Responsable de la secció
Irene Bernal

Tennis

Responsable de la secció
David Sánchez

Futbol sala

Responsable de la secció
Santi Gea

Bàsquet

Responsable de la secció
Josep Maria Casanovas (Eloi)

Patinatge artístic

Responsable de la secció
Elena Fernández

Finalitat

Sense perdre la filosofia de la nostra entitat, les seccions esportives es creen per:

  • Oferir als joves una continuïtat, un cop acabada l’etapa escolar que al mateix temps, ens dóna l’oportunitat de seguir formant esportivament i educant des de la nostra perspectiva ja esmentada, en una etapa tan complexa com és l’adolescència.
  • Reconèixer l’esport competitiu com una eina mitjançant la qual educar en els hàbits i valors que la mateixa competició aporta als nens, nenes i joves que el practiquen.
  • Facilitar a una part dels nostres nens i joves viure aquesta vessant competitiva de l’esport.

Coneix més sobre les seccions esportives al Blog de la Fundació CET10

Quins han sigut els èxits de les seccions de la Fundació CET10? Quins equips les formen? En quines competicions participem? Què els hi ensenyem als infants i joves que formen part de les seccions?

Tots aquests temes i molts més els trobaràs als diversos apartats de les seccions esportives del Blog de la Fundació CET10. No t’ho perdis!

Seccions esportives - Patinatge
Bàsquet