Seccions esportives

Amb l’objectiu que l’esport tingui una continuïtat un cop acabada l’etapa escolar hem creat les seccions esportives, formades per un gran volum d’infants i joves que practiquen diversos esports.

 

Escola de Tecnificació Futsal 2019-2020

Si tens entre 6 i 16 anys i t’apassiona el futbol sala, vine al Pavelló del CEM Bac de Roda o a la Pista la Palmera. Perfeccionaràs la teva tècnica amb la nova metodologia #smartfutsal. Consulta tota la info aquí.

 

Torneig Solidari de Futbol Sala Cap infant sense esport

Celebrem el Torneig Solidari de Futbol Sala Cap infant sense esport al Pavelló del CEM Bac de Roda. Amb la intenció que el torneig sigui solidari, cada jugador/a haurà de portar una joguina i cada equip una pilota firmada per tots els membres. Més info aquí.

Especialitats

Tenim 7 seccions esportives vinculades a l’esport de rendiment, on els infants i joves, un cop passen a secundària, s’organitzen i poden continuar practicant l’esport que sempre havien treballat des de petits: el nen o nena és el protagonista independentment del resultat i de com s’enfoqui el rendiment esportiu.

Prova Seccions Esportives

VOLS FORMAR PART DE LES SECCIONS ESPORTIVES DE CET10?

Clica aquí per sol·licitar info o una prova!

Trampolí

Directora Tècnica
Carmina Farré

Gimnàstica rítmica

Directora Tècnica
Irene Bernal

Tenis

Director Tècnic
Enrique Estopiña

Ball

Directora Tècnica
Mª Anahí Marín

Futbol sala

Director Tècnic
Santi Gea

Bàsquet

Director Tècnic
Nil Frias

Patinatge artístic

Directora Tècnica
Elena Fernández

Si t’apassiona un d’aquests esports i vols formar part de les seccions esportives de CET10, contacta’ns!

Finalitat

Sense perdre la filosofia de la nostra entitat, les seccions esportives es creen per:

  • Oferir als joves una continuïtat, un cop acabada l’etapa escolar que al mateix temps, ens dóna l’oportunitat de seguir formant esportivament i educant des de la nostra perspectiva ja esmentada, en una etapa tan complexa com és l’adolescència.
  • Reconèixer l’esport competitiu com una eina mitjançant la qual educar en els hàbits i valors que la mateixa competició aporta als nens, nenes i joves que el practiquen.
  • Facilitar a una part dels nostres nens i joves viure aquesta vessant competitiva de l’esport.

Coneix més sobre les seccions esportives al Blog de la Fundació CET10

Quins han sigut els èxits de les seccions de la Fundació CET10? Quins equips les formen? En quines competicions participem? Què els hi ensenyem als infants i joves que formen part de les seccions?

Tots aquests temes i molts més els trobaràs als diversos apartats de les seccions esportives del Blog de la Fundació CET10. No t’ho perdis!

Seccions esportives - Patinatge
Bàsquet