Estades Futsal CEM Bogatell

L’estada de fi de temporada, té com a objectiu principal, gaudir d’un viatge de 4 dies juntament amb els companys d’equip d’aquesta temporada, alhora de fomentar la millora de la tècnica individual de tots els participants a través d’intenses sessions d’entrenament amb la metodologia SmartFutsal, que seran acompanyades de partits contra Clubs de la província de Tarragona.

L’estada complementarà el futbol sala amb activitats d’esports de raqueta (tennis i pàdel), piscina, activitats a la platja i jocs de nit.

L’allotjament és a l’Alberg Esportiu Àster. Situat a l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona), les habitacions són de dues, quatre o sis places, totes elles equipades amb bany interior. La zona en la qual es troba l’alberg té un complex esportiu molt ric: piscina coberta, gimnàs, dos pavellons coberts, pistes poliesportives, pistes de tenis, pistes de pàdel i pista de futbol sala de gespa artificial.

 • Dies de l’estada:
  Del 7 al 10 de juny
 • Categories:
  Tots els grup de l’Escola de Futbol.
 • Allotjament:
  Alberg Esportiu Àster
 • Inscripcions:
  Entrega del full d’inscripció i comprovant d’ingrés del 1r pagament a la recepció del CEM Bogatell o per correu electrònic al responsable del torneig Xavi Redón: [email protected]Cal fer l’ingrés al número de compte ES30 2100 0827 1002 0086 5470 a nom del noi/a inscrit/a.
 • Terminis de pagament:
  Del 25 de març al 4 d’abril: entrega full inscripció, adjuntant comprovant del 1r pagament 112,5 € (137,5 € amb activitat aqüàtica).
  De l’1 al 7 de maig: 2n pagament 112,5 € (127,5 € amb activitat d’aventura), entre el 25 d’abril al 3 de maig.
  Aquest pagament es farà on-line a través del web cet10.com
 • Normativa:
  L’obertura del grup estarà condicionada a un mínim d’inscripcions. Per a qualsevol retorn econòmic s’haurà d’haver abonat la quantitat íntegra de l’activitat i tramitar la baixa a les oficines de CET10 abans de començar l’activitat:
  / Baixa 10 dies naturals abans d’iniciar l’activitat: 80% a retornar de l’import total
  / Posteriorment a aquesta data es retornarà el 50%, de l’import total, sempre que s’adjunti un justificant mèdic.
  / Un cop iniciada l’activitat no es retornarà cap import.
 • Activitat aquàtica voluntària:
  Vela
  Caiac
  Snorkel
  Activitats de 3 hores al Club Nàutic de l’Hospitalet de l’Infant. Cada nen/a inscrit podrà escollir una única activitat aquàtica.
 • Activitat aventura voluntària:
  Escalada
  BTT
  Cada nen/a inscrit podrà escollir una única activitat d’aventura.

Per a qualsevol dubte referent a normatives i devolucions:

Oficines Centrals de CET10
Rambla Guipúscoa, 23-25, 08018 Barcelona
Tel. 932 783 135 – [email protected] – www.cet10.com