Espai Migdia (menjadors i educació en el lleure)

L’espai migdia és una oportunitat per continuar educant en temps no lectiu. El nostre equip humà afavoreix l’aparició de situacions i vivències per experimentar la competència personal, assolir fites, potenciar l’aprenentatge, educar en valors i generar hàbits saludables en els infants.

CET10 dóna serveis a les escoles en els menjadors i acollides i servei a les escoles en horari no lectiu. Fem dels menjadors un espai on educar i ens esforcem dia a dia per donar el millor servei en el projecte de menjadors escolars, un projecte que s’adapta a les necessitats de cada escola.

Oferim servei de monitoratge i un servei integral (cuina + monitoratge) anant de la mà de les millors empreses catalanes de restauració. Adquirir uns hàbits alimentaris des de la infància és la millor garantia per consolidar-los i mantenir-los d’adult. Per aconseguir-ho, l’espai del menjador escolar ha de ser un espai educatiu més, una oportunitat per continuar educant en temps no lectiu, en què el monitor afavoreixi l’aparició de situacions i vivències per experimentar la competència personal, assolir fites i potenciar l’aprenentatge. Aprofitem el temps del menjador per treballar amb contes i jocs la importància de cuidar els hàbits saludables.

Ens adaptem a les teves necessitats siguin les que siguin.

Descobreix els millors articles de nutrició al Blog de la Fundació CET10

Quin és el millor sopar en funció del que els infants han dinat a l’escola? Què s’ha de tenir en compte a l’hora d’elaborar un menú escolar? En què consisteix un menjar ecològic? Què fer si el teu fill té sobrepés?

Tots aquests temes i molts més els trobaràs a la nostra secció de Nutrició i Salut dintre del Blog de la Fundació CET10. No t’ho perdis!

Nutrició
Salut