Espai Migdia (menjadors i educació en el lleure)

Podeu inscriure els vostres fills i/o filles al servei de menjador de la vostra escola. A continuació us mostrem el llistat d’escoles on oferim el servei d’inscripció online de menjador. Per tal de realitzar la inscripció online, cal clicar al link de l’escola i seguir els passos dins l’àrea de client.

/ Escola Can Fabra

/ Escola Casas

/ Escola Entença

/ Escola La Maquinista

/ Escola L’Estel

/ Institut La Sagrera Sant Andreu

Podeu adreçar-vos a les oficines de CET10 (Rmbla. Guipúscoa, 23, baixos 3) o trucant al 932783135 per qualsevol consulta.

IMPORTANT!

Descarrega’t aquests documents i que el teu fill o filla els entregui complimentats al coordinador/a de l’espai migdia de l’escola, el dia de començament del servei de menjador.

L’espai migdia és una oportunitat per continuar educant en temps no lectiu. El nostre equip humà afavoreix l’aparició de situacions i vivències per experimentar la competència personal, assolir fites, potenciar l’aprenentatge, educar en valors i generar hàbits saludables en els infants.

CET10 dóna serveis a les escoles en els menjadors i acollides i servei a les escoles en horari no lectiu. Fem dels menjadors un espai on educar i ens esforcem dia a dia per donar el millor servei en el projecte de menjadors escolars, un projecte que s’adapta a les necessitats de cada escola.

Oferim servei de monitoratge i un servei integral (cuina + monitoratge) anant de la mà de les millors empreses catalanes de restauració. Adquirir uns hàbits alimentaris des de la infància és la millor garantia per consolidar-los i mantenir-los d’adult. Per aconseguir-ho, l’espai del menjador escolar ha de ser un espai educatiu més, una oportunitat per continuar educant en temps no lectiu, en què el monitor afavoreixi l’aparició de situacions i vivències per experimentar la competència personal, assolir fites i potenciar l’aprenentatge. Aprofitem el temps del menjador per treballar amb contes i jocs la importància de cuidar els hàbits saludables.

Ens adaptem a les teves necessitats siguin les que siguin

Descobreix els millors articles de nutrició al Blog de la Fundació CET10

Quin és el millor sopar en funció del que els infants han dinat a l’escola? Què s’ha de tenir en compte a l’hora d’elaborar un menú escolar? En què consisteix un menjar ecològic? Què fer si el teu fill té sobrepés?

Tots aquests temes i molts més els trobaràs a la nostra secció de Nutrició i Salut dintre del Blog de la Fundació CET10. No t’ho perdis!

Nutrició
Salut