Discapacitat-intellectual-formacio-inclusio-accelera-banner-petit-mobile

Formació per la inclusió: si tens més de 17 anys, discapacitat intel·lectual lleu i vols formar-te en el sector de l’esport i el lleure, això t’interessa!

AGENDA UNA VISITA I RESERVA LA TEVA PLAÇA

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar email

  Telèfon

  Població

  Com ens has conegut?

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (SPORT PARTNERSHIP CET10, S.L). Finalitats: a) Activitats comercials per a diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.

  Formació per la inclusió: Capacit'add

  generalitat

  Capacit’add és un programa de capacitació professional que s’adreça a joves amb discapacitat intel·lectual lleu o intel·ligència límit, que vulguin iniciar el seu camí professional en el sector de l’esport i l’educació en el lleure.

  Ofereix als alumnes oportunitats de creixement personal i professional, alhora que els dota d’eines i estratègies per tal de millorar la seva ocupabilitat dins l’àmbit professional de l’esport i el lleure educatiu. Un itinerari formatiu que s’adapta a les capacitats de cadascun dels alumnes en funció del seu perfil i cercant la millora del seu potencial individual.

  Formació per la inclusió: Capacit'add

  Octubre - Juliol

  1.200 hores lectives

  300 hores de pràctiques professionals a empreses del sector

  Caldrà realitzar una visita personalitzada abans de la reserva de plaça. Pots sol·licitar-la en el formulari d’aquesta pàgina.

  Requisits d'accés

  Adreçat a joves a partir de 17 anys amb discapacitat intel·lectual lleu. Amb la col·laboració de Tate Bonany, fundadora, directora i gerent de l’Associació Joc Viu, i Merche Ríos, doctora en Ciències de l’Educació que es dedica a la investigació i la docència en temàtiques vinculades a la discapacitat intel·lectual.

  Coneix a joves del programa Capacit'add!

  Què podràs fer quan acabis el curs?

  Titulacions

  Programa

  Et formaràs per la millora de les competències bàsiques, tècniques i transversals, treballaràs la transició escola-treball, desenvoluparàs l’autoconeixement i aprendràs recursos i alternatives de l’entorn.

  Objectius

  Metodologia

  Per tal d’acompanyar als alumnes en el seu desenvolupament personal i professional i siguin capaços de poder adaptar-se a les diferents realitats amb les quals es trobaran, s’enfoca un procés formatiu on tenen cabuda:

  Es treballen amb especial interès aquestes competències i habilitats durant tot el curs de forma transversal mitjançant diferents tècniques, recursos i instruments orientats a assegurar que els nois i noies prenguin consciència i apliquin un conjunt de valors i actituds personals interrelacionats, com ara la responsabilitat, la perseverança, el coneixement d’un mateix i l’autoestima, la creativitat, l’autocrítica i el control emocional donant importància al Pla Individualitzat de l’alumne.

  Volem treballar per la igualtat d’oportunitats i de qualitat de vida de joves amb diversitat funcional. Es crea una xarxa amb altres agents i entitats del sector, per tal que prenguin consciència del potencial d’aquest nou perfil professional i els puguin incorporar en els seus equips de treball, en pro d’una societat més inclusiva i una autèntica educació en valors.

  Acompanyament i orientació a la inserció professional

  No ho dubtis més i forma't com a professional de l'esport i el lleure educatiu

  Et formaràs als nostres centres de treball

  Presència als mitjans. Ens fem escoltar!

  El Periódico
  ara.cat
  Criatures Ara
  Betevé
  Onda Cero