Director/a d’activitats de lleure infantil i juvenil

Prepara't per coordinar, representar i dinamitzar equips de monitors/es de lleure així com per planificar, gestionar i avaluar projectes de lleure educatiu adreçats a infants i joves.

Prepara't per coordinar, representar i dinamitzar equips de monitors/es de lleure.

INFORMA'T AQUÍ

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar email

  Telèfon

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (SPORT PARTNERSHIP CET10, S.L). Finalitats: a) Activitats comercials per a diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.

  Objectius del curs

  El curs de director/a de lleure et prepara per a desenvolupar les competències professionals necessàries per a coordinar, liderar, acompanyar a tots els agents implicats en l’organització i gestió de projectes educatius, equips de monitoratge, infants i joves participants, famílies, escola… en menjadors escolars, colònies, casals, ludoteques, entre d’altres.

  Estructura i continguts

  El curs de director/a de lleure té una durada de 320 hores en total que s’estructuren de la següent manera: 

  ETAPA LECTIVA (200 h), DE LES QUALS:

  Mentre duri el curs tindràs accés al campus virtual CET10 per al desenvolupament de la formació, on trobaràs els continguts, materials i documentació del curs.

  El curs de director/a de lleure s’estructura en 4 mòduls formatius:

  *Els mòduls D2 i D3 queden convalidats amb les titulacions indicades més avall a requisits d’accés. 

  ETAPA DE PRÀCTIQUES (120 h). En aquesta etapa es realitzaran pràctiques formatives en un projecte en l’àmbit de l’educació en el lleure infantil i juvenil, on hi hagi un director/a de lleure i grups d’infants i joves d’entre 3 i 20 anys. Les 120 h es podran començar un cop s’hagi cursat el 70% de l’etapa lectiva, sempre i quan el seguiment de l’etapa lectiva sigui apte.

  Vols convertir-te en director/a de lleure a CET10?

  Requisits d'accés

  Matrícula

  Per poder formalitzar la matrícula caldrà presentar la següent documentació:

  Avaluació

  Per superar la formació cal demostrar les aptituds i actituds vinculades a les competències professionals com director/a de lleure, havent de complir amb els següents requisits:

  Titulació

  Curs reconegut per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i que acredita amb el diploma i carnet de director/a d’activitats de lleure infantil i juvenil.

  Convalidacions

  Reunint i acreditant els requisits d’accés indicats per aquest curs, es convaliden directament els mòduls D2 i D3.

  A quines sortides laborals tindràs accés?

  Amb el curs de director/a de lleure educatiu infantil i juvenil podràs ser la persona que dirigeix l’equip, coordina i gestiona projectes escolars, empresarials, d’entitats o institucions dedicats a donar un enfocament educatiu al temps de lleure dels infants i joves:

  Institucions o entitats d’educació en el lleure:

  A escoles:

  A CET10 gestionem més de 100 projectes anuals d’esport i lleure on pots acabar tenint la teva primera experiència laboral o desenvolupar la teva carrera professional.

  Troba el teu curs de director/a de lleure infantil i juvenil

  Per què formar-te amb CET10

  LES PRÀCTIQUES, AMB NOSALTRES!

  A CET10 gestionem menjadors, ludoteques, campus i casals on dur a terme l'aplicació pràctica dels coneixements assolits.

  BORSA DE TREBALL
  PRÒPIA

  Vols treballar? Els nostres alumnes tenen prioritat en les vacants internes dels més de 100 projectes anuals d'esport i lleure de CET10.

  ESTALVIA'T LA QUOTA
  DEL GYM

  Mentre fas el curs tindràs accés gratuït al CEM Júpiter, centre amb les últimes tendències de fitness i musculació i zona aquàtica.

  Aquests avantatges són vàlids per a majors de 18 anys.

  Fes el 1r pas del teu camí professional

  Tens dubtes? Et responem les FAQS

  Som molt més que formació!

  llapis

  Educació integral

  Educar les persones en tots els seus aspectes, potenciant una educació global en les idees, els valors, les habilitats, les actituds i la manera de fer.

  profesional

  Intencionalitat educativa

  Per tal que s’aconsegueixi afavorir el màxim de vivències personals, oportunitats d’enriquiment i una ocasió per créixer com a persona i professional.

  cursos

  La integració

  Procés pel qual tota persona és inclosa, acceptada i respectada dins d’un grup, independentment de les seves capacitats.

  inclusio

  Igualtat d'oportunitats

  Inclusió a favor de la igualtat d’oportunitats i vetllar per la qualitat de vida de totes les persones.

  chat

  Enfocament competencial

  Accions formatives basades en els coneixements “sabers”, les habilitats “el saber fer”, i unes actituds i conductes “saber estar i saber ser” integrats entre ells de manera global.

  lista

  Enfocament professionalitzador

  En el tractament de tots els continguts de cadascun dels programes formatius.

  conexió

  Treball en xarxa

  Amb diferents entitats, empreses, consells, administracions del sector professionals en els que incidim formant futurs professionals.

  Inscriu-te als nostres cursos de director/a de lleure