Centre de Formació CET10

educació infantil
educació infantil

Al Centre de Formació CET10 desenvolupem formació en els àmbits de l’esport i el lleure educatiu. La nostra metodologia de treball es basa a utilitzar diferents tècniques didàctiques que aborden el ser, saber i saber fer, enfocant la formació al desenvolupament de capacitats i competències.

Àrees Formatives

1. CICLES FORMATIUS ESPORTIUS I SOCIALS

Graus de l'escola de l'esport

Al centre de Formació CET10, trobaràs Formació Professional FP d’esports, ja sigui de Cicles Formatius de Grau Mitjà, Grau Superior i Tècnics Esportius.

medi natural

GUIA EN EL MEDI NATURAL I EL TEMPS LLEURE

Grau Mitjà. Per als amants de l'esport i la natura. Acreditació ROPEC.

acondicionament físic

CONDICIONAMENT FÍSIC (FITNESS & WELLNESS)

Grau Superior. Tècnic/a d’activitats dirigides, entrenador/a personal i coordinador/a d’activitats. Acreditació ROPEC.

EAS socioesportiu

ENSENYAMENT I ANIMACIÓ SOCIOESPORTIVA

Grau Superior. Director/a, coordinador/a, professor/a i animador/a o monitor/a d’activitats. Acreditació ROPEC i ROPELL.

socorrisme

TÈCNIC/A EN SALVAMENT I SOCORRISME

Ensenyament Esportiu. Forma't en el rescat de persones en el medi aquàtic. Cicle inicial.

Bloc Comú LOE - Bloque Común LOE

BLOC COMÚ TÈCNIC/A ESPORT LOE

Per a totes les modalitats esportives LOE i per a les especialitats esportives en període transitori.

Graus de l'àrea social

Si ets una persona compromesa amb la societat i t’agradaria treballar amb nens, aquest Cicle Formatiu de Grau Superior pot ser del teu interès.

educació infantil

EDUCACIÓ INFANTIL

Grau Superior amb el que podràs treballar amb infants de 0 a 6 anys.

2. ESCOLA D'EDUCADORS EN EL LLEURE

Som especialistes en l’educació en el lleure i els nostres projectes propis de casals i campus mouen més de 6.000 infants cada any. Oferim cursos de monitor/a de lleure, director/a de lleure i premonitor/a de lleure, entre d’altres.

monitor lleure

CURSOS DE LLEURE

Cursos de monitor/a, director/a i premonitor/a de lleure, entre d'altres.

dinamitzador poliesportiu

MONITOR/A DINAMITZADOR/A POLIESPORTIU

Amb aquest títol et registraràs al ROPEC.

Formacio online - Formación online

FORMACIÓ ONLINE

Estudia al teu ritme!

3. ESCOLA D'INCLUSIÓ

Els programes d’inclusió són una oportunitat real de creixement personal i professional per a joves amb discapacitat intel·lectual lleu o intel·ligència límit. Coneix-los!

pfi auxiliar

PFI AUXILIAR ACTIVITATS ESPORTIVES

Programa de formació i inserció, acreditat pel Departament d’Educació. Adreçat a joves entre 16 i 21 anys amb certificat de discapacitat i que no hagin obtingut el graduat en ESO.

capacitadd

CAPACIT'ADD

Programa de capacitació en el sector de l’esport i l’educació en el lleure. Adreçat a joves a partir de 17 anys amb discapacitat intel·lectual lleu o intel·ligència límit.

capacitadd

ESPAI ACCELERA

Per a exercir com a futurs auxiliars de monitoratge en l’àmbit de l’esport i l’educació en el lleure. Adreçat a joves majors de 17 anys amb discapacitat intel·lectual lleu o intel·ligència límit.

Al Centre de Formació posem l'accent en...

Amb el propòsit de millorar la qualitat de les intervencions educatives que es duen a terme al Centre de Formació CET10, els següents principis metodològics guien la nostra acció:

  • L’Educació Integral: educar les persones en tots els seus aspectes. Potenciant una educació global en les idees, els valors, les habilitats, les actituds i la manera de fer.
  • La intencionalitat educativa: per tal que s’aconsegueixi afavorir el màxim de vivències personals, oportunitats d’enriquiment i una ocasió per créixer com a persona i professional.
  • La Integració: procés pel qual tota persona és inclosa, acceptada i respectada dins d’un grup, independentment de les seves capacitats.
  • Accions formatives basades en un enfocament competencial: els coneixements “sabers”, les habilitats “el saber fer”, i unes actituds i conductes “saber estar i saber ser” integrats entre ells de manera global.
  • Un enfocament professionalitzador en el tractament de tots els continguts de cadascun dels programes formatius.
  • Treball en xarxa amb diferents entitats, empreses, consells, administracions del sector professionals en els que incidim formant futurs professionals.
  • Inclusió a favor de la igualtat d’oportunitats i vetllar per la qualitat de vida de totes les persones.

Som un centre qualificat

Gestió de la qualitat

El Centre de Formació CET10 està certificat amb la norma ISO 9001:2015 per l’empresa Bureau Veritas.

L’organització per processos de les activitats formatives que desenvolupem, permet treballar de forma més eficaç, mesurar el funcionament i millorar de forma continuada.

Al Centre de Formació CET10 et proporcionem l’entorn adequat pel teu creixement professional i personal. Uneix-te a nosaltres!