Monitor/a especialista d’infants amb NESE (vetllador/a escolar)

Prepara't per donar suport a alumnes amb necessitats específiques en escoles i activitats educatives.

Prepara't per donar suport a alumnes amb necessitats específiques en escoles i activitats educatives.

INFORMA'T AQUÍ

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar email

  Telèfon

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (SPORT PARTNERSHIP CET10, S.L.). Finalitats: a) Activitats comercials per a diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.

  Objectius del curs

  El curs de monitor/a especialista d’infants amb NESE (vetllador/a escolar) és una formació complementària dins de l’educació no formal, específica en l’àmbit de l’educació especial, que té els següents objectius:

  Formació online per al curs de vetllador/a

  El curs de monitor/a especialistes d’infants amb NESE (vetllador/a escolar) és 100% online. Disposaràs d’un campus virtual en el qual podràs accedir als continguts dels cursos i a més, interactuar amb la resta de l’alumnat, professors/es i amb el/la tutor/a. L’organització del treball és asincrònica, facilitant així el ritme de treball i horaris que vulgui fer cada alumne (disponible 24 h al dia).

  S’estableix que la càrrega de dedicació dels alumnes serà d’unes 13 hores setmanals, recomanant connectar-se al campus, almenys, cada 2 dies.

  Estructura i continguts

  Els continguts inclouen:

  Vols convertir-te en vetllador/a a CET10?

  Condicions d'accés

  Professionals de l’educació en el lleure, personal de suport a l’aula i altres educadors/es amb interès en l’àmbit de l’educació especial.

  Avaluació

  Per superar la formació caldrà demostrar les competències fixades en les diferents unitats de competència i formatives, haver realitzat totes les activitats avaluatives proposades dins de les 3 setmanes de durada del curs i haver obtingut una qualificació d’apte/a.

  Titulació

  Certificat de Monitor/a Especialista d'Infants amb NESE (Vetllador/a escolar) emès pel Centre de Formació CET10.

  Al curs de monitor/a especialista d’infants amb NESE (vetllador/a escolar) no es contemplen convalidacions.

  A quines sortides laborals tindràs accés?

  Amb el curs de Monitor/a especialista d’infants amb NESE (Vetllador/a escolar) podràs donar suport a infants amb necessitats educatives especials i també en els següents àmbits: 

  Troba el teu curs de vetllador/a escolar

  Per què formar-te amb CET10?

  BORSA DE TREBALL
  PRÒPIA

  Vols treballar? Els nostres alumnes tenen prioritat en les vacants internes dels més de 100 projectes anuals d'esport i lleure de CET10.

  ESCOLES, INFANTS
  I JOVES

  Treballem per promoure l'esport i el lleure en infants i joves amb més de 5.200 participants als 100 centres educatius: campus, casals...

  CENTRE DE
  FORMACIÓ CET10

  Vols seguir estudiant? Al Centre de Formació CET10 t'oferim formació continua en el lleure. A més, tenim graus de Formació Professional (FP).

  Aquests avantatges són vàlids per a majors de 18 anys.

  Fes el 1r pas del teu camí professional

  Som molt més que formació!

  llapis

  Educació integral

  Educar les persones en tots els seus aspectes, potenciant una educació global en les idees, els valors, les habilitats, les actituds i la manera de fer.

  profesional

  Intencionalitat educativa

  Per tal que s’aconsegueixi afavorir el màxim de vivències personals, oportunitats d’enriquiment i una ocasió per créixer com a persona i professional.

  cursos

  La integració

  Procés pel qual tota persona és inclosa, acceptada i respectada dins d’un grup, independentment de les seves capacitats.

  inclusio

  Igualtat d'oportunitats

  Inclusió a favor de la igualtat d’oportunitats i vetllar per la qualitat de vida de totes les persones.

  chat

  Enfocament competencial

  Accions formatives basades en els coneixements “sabers”, les habilitats “el saber fer”, i unes actituds i conductes “saber estar i saber ser” integrats entre ells de manera global.

  lista

  Enfocament professionalitzador

  En el tractament de tots els continguts de cadascun dels programes formatius.

  conexió

  Treball en xarxa

  Amb diferents entitats, empreses, consells, administracions del sector professionals en els que incidim formant futurs professionals.

  Inscriu-te als nostres cursos de vetllador/a escolar