Monitor/a Dinamitzador/a Poliesportiu/va (accés ROPEC)

Prepara’t per desenvolupar activitats físiques i esportives per a infants i joves menors d'edat en campus, estades esportives i activitats extraescolars.

Prepara’t per desenvolupar activitats físiques i esportives per a infants i joves.

INFORMA'T AQUÍ

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar email

  Telèfon

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (SPORT PARTNERSHIP CET10, S.L.). Finalitats: a) Activitats comercials per a diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.

  Objectius del curs

  El curs de Monitor/a Dinamitzador/a Poliesportiu/va et prepara per a desenvolupar les competències professionals necessàries dins del sector de la dinamització d’activitats poliesportives a Catalunya. Obtenir aquest títol et permetrà treballar en activitats esportives dirigides a infants i joves i tindràs accés al ROPEC.

  Requisits de matrícula i condicions d'accés

  Estructura i continguts del curs

  El curs es pot fer en 2 modalitats, de 100 o 50 hores lectives, en funció de si es pot convalidar el bloc general i el bloc específic 1:

  El curs de 100 h lectives es composa de:

  El curs de 50 h lectives es composa de:

  dinamitzador/a monitor
  dinamitzador/a monitor

  En les 2 modalitats de curs hi haurà:

  Com convalidar el Bloc Comú i Bloc Específic 1

  Aquelles persones que disposin de les següents formacions finalitzades i certificades podran sol·licitar l’exempció:

  Avaluació

  Per superar la formació cal demostrar les aptituds i actituds vinculades a les competències professionals com a Monitor/a Dinamitzador/a Poliesportiu/va, havent de complir amb els següents requisits:

  Titulació

  Certificat de Monitor/a Dinamitzador/a Poliesportiu/va expedit per l'Escola Catalana de l'Esport i registre de l'alumne/a al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC)

  generalitat escola esport

  A quines sortides laborals tindràs accés?

  Amb el curs de Monitor/a Dinamitzador/a Poliesportiu/va podràs treballar en campus, activitats extraescolars i estades esportives per a infants i joves menors d’edat a les següents institucions i entitats, entre d’altres:

  A CET10 gestionem més de 100 projectes anuals d’esport i lleure on pots acabar tenint la teva primera experiència laboral i desenvolupar la teva carrera professional.

  Vols convertir-te en monitor/a dinamitzador/a a CET10?

  Troba el teu curs de monitor/a dinamitzador/a aquí

  Per què formar-te amb CET10?

  LES PRÀCTIQUES, AMB NOSALTRES!

  A CET10 gestionem menjadors, ludoteques, campus i casals on dur a terme l'aplicació pràctica dels coneixements assolits.

  BORSA DE TREBALL
  PRÒPIA

  Vols treballar? Els nostres alumnes tenen prioritat en les vacants internes dels més de 100 projectes anuals d'esport i lleure de CET10.

  ESTALVIA'T LA QUOTA
  DEL GYM

  Mentre fas el curs tindràs accés gratuït al CEM Júpiter, centre amb les últimes tendències de fitness i musculació i zona aquàtica.

  Aquests avantatges són vàlids per a majors de 18 anys.

  Fes el 1r pas del teu camí professional

  Tens dubtes? Consulta les FAQS

  Som molt més que formació!

  llapis

  Educació integral

  Educar les persones en tots els seus aspectes, potenciant una educació global en les idees, els valors, les habilitats, les actituds i la manera de fer.

  profesional

  Intencionalitat educativa

  Per tal que s’aconsegueixi afavorir el màxim de vivències personals, oportunitats d’enriquiment i una ocasió per créixer com a persona i professional.

  cursos

  La integració

  Procés pel qual tota persona és inclosa, acceptada i respectada dins d’un grup, independentment de les seves capacitats.

  inclusio

  Igualtat d'oportunitats

  Inclusió a favor de la igualtat d’oportunitats i vetllar per la qualitat de vida de totes les persones.

  chat

  Enfocament competencial

  Accions formatives basades en els coneixements “sabers”, les habilitats “el saber fer”, i unes actituds i conductes “saber estar i saber ser” integrats entre ells de manera global.

  lista

  Enfocament professionalitzador

  En el tractament de tots els continguts de cadascun dels programes formatius.

  conexió

  Treball en xarxa

  Amb diferents entitats, empreses, consells, administracions del sector professionals en els que incidim formant futurs professionals.

  Inscriu-te als nostres cursos de monitor/a dinamitzador/a