Clubs esportius

Clubs
esportius

L'esport després de l'etapa escolar

Amb l’objectiu que l’esport tingui una continuïtat un cop acabada l’etapa escolar, hem creat els clubs esportius, formades per un gran volum d’infants i joves que practiquen diversos esports.

Especialitats

Tenim 5 clubs esportius vinculades a l’esport de rendiment, on els infants i joves, un cop passen a secundària, s’organitzen i poden continuar practicant l’esport que sempre havien treballat des de petits: el nen o nena és el protagonista independentment del resultat i de com s’enfoqui el rendiment esportiu.

FUTBOL SALA

Director Tècnic
Santi Gea

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Directora Tècnica
Irene Bernal

BÀSQUET

En col·laboració amb el CE Diagonal Mar.
Director Tècnic
Àlex Charles

PATINATGE ARTÍSTIC

Directora Tècnica
Elena Fernández

TENIS

Director Tècnic

Si t’apassiona un d’aquests esports i vols formar part dels clubs esportius de CET10, contacta’ns!

Finalitat

Sense perdre la filosofia de la nostra entitat, els clubs esportius es creen per:

 • Oferir als joves una continuïtat, un cop acabada l’etapa escolar que al mateix temps, ens dona l’oportunitat de seguir formant esportivament i educant des de la nostra perspectiva ja esmentada, en una etapa tan complexa com és l’adolescència.
 • Reconèixer l’esport competitiu com una eina mitjançant la qual educar en els hàbits i valors que la mateixa competició aporta als nens, nenes i joves que el practiquen.
 • Facilitar a una part dels nostres nens i joves viure aquesta vessant competitiva de l’esport.

A més, si t’agrada el futbol sala, un cop a l’any celebrem el Torneig Solidari de Futbol Sala Cap infant sense esport al Pavelló del CEM Bac de Roda. Amb la intenció que el torneig sigui solidari, cada jugador/a ha de portar una joguina i cada equip una pilota firmada per tots els membres.

Inscripcions

Si teniu l’ok de la Direcció tècnica de la secció, podeu inscriure els vostres fills i/o filles al Club CET10. A continuació, us mostrem el llistat d’enllaços per a la inscripció online als diferents clubs esportius:

Informa-te’n!

Vols saber més sobre els clubs esportius CET10? Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar Email

  Telèfon

  Quin esport t'interessa?

  Futbol SalaPatinatge artísticGimnàstica rítmicaBàsquetTenis

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (COL·LECTIU D’ESPORT PER A TOTHOM 10 CLUB). Finalitats: a) Activitats comercials per a diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.