Espai Accelera

Formació per la inclusió: si tens més de 17 anys, discapacitat intel·lectual lleu i vols treballar amb infants, aquest curs és per a tu!

AGENDA UNA VISITA I RESERVA LA TEVA PLAÇA

Deixa’ns les teves dades i ben aviat t’informarem sense cap mena de compromís.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar email

  Telèfon

  Població

  Com ens has conegut?

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (SPORT PARTNERSHIP CET10, S.L.). Finalitats: a) Activitats comercials per a diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.

  Formació per la inclusió: Espai Accelera

  L’Espai Accelera és un programa formatiu adreçat a joves amb discapacitat intel·lectual lleu que vulguin aprofundir i millorar les seves capacitats, competències, destreses per a exercir com a futurs auxiliars de monitoratge en l’àmbit de l’esport i l’educació en el lleure. Duem a terme diferents activitats per persones amb discapacitat durant el curs acadèmic.

  Aquesta formació vol ser un símil amb un vehicle que ja ha arrencat (formació i/o experiències prèvies en l’àmbit) i fa més ràpid i més viu aquest moviment o procés de capacitació professional.

  Formació per la inclusió: Espai Accelera

  Octubre - juliol

  Dimarts i dijous de 15:30 a 18:00 h

  162 hores lectives

  Caldrà realitzar una visita personalitzada abans de la reserva de plaça. Pots sol·licitar-la en el formulari d’aquesta pàgina.

  Requisits d'accés

  Adreçat a joves majors de 17 anys amb discapacitat intel·lectual lleu o intel·ligència límit. Es destina a exalumnes de la formació d’auxiliar de monitoratge o del projecte Capacit’add o a futurs alumnes de les formacions anteriors que es vulguin iniciar en els àmbits temàtics de l’esport i el lleure educatiu.

  Objectius del curs i activitats per persones amb discapacitat

  Pla d'estudis

  El programa formatiu es porta a terme a través de la metodologia de l’Aprenentatge Basat en Projectes i el dividim de la següent manera:

  Diagrama Espai Accelera

  No ho dubtis més i forma't com a professional de l'esport i el lleure educatiu

  Et formaràs als nostres centres de treball