PFI Auxiliar Activats Esportives

Adreçat a joves entre 16 i 21 anys, amb certificat de discapacitat i que no hagin obtingut el graduat en ESO

AGENDA UNA VISITA I RESERVA LA TEVA PLAÇA

Deixa’ns les teves dades i ben aviat t’informarem sense cap mena de compromís.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar email

  Telèfon

  Missatge

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (CETFORMAT10, S.L.U.). Finalitats: a) Activitats comercials per a diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.

  PFI Auxiliar Activitats Esportives

  primer nivell
  bolsa trabajo CET10
  generalitat

  Amb el PFI d’Auxiliar d’Activitats Esportives aprendràs la tasca de l’auxiliar per tal d’oferir suport logístic en el control d’accés, circulació i assistència dels usuaris, usuàries i visitants de la instal·lació esportiva i en el suport en l’organització d’activitats fisicoesportives (per a infants, joves, adults i gent gran). Com a titulació complementària obtindràs el títol de premonitor/a d’activitats d’esport i lleure educatiu.

  PFI Auxiliar Activitats Esportives

  1 curs acadèmic

  Setembre - juny

  Matí, de dilluns a divendres

  820 hores lectives + 180 hores pràctiques

  Caldrà realitzar una visita personalitzada abans de la reserva de plaça. Pots sol·licitar-la en el formulari d’aquesta pàgina.

  Requisits d'accés

  Pla d'estudis

  MÒDULS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

  MÒDULS GENERALS

  Activitats

  Titulacions exclusives CET10

  Amb el PFI d’Auxiliar d’Activitats Esportives del Centre de Formació CET10 obtindràs el títol de premonitor/a en esport i lleure educatiu.

  Què podràs fer quan acabis el curs?

  Són diversos els àmbits de treball dels sectors de serveis socials i educatius que compten amb la presència d’integradors/es socials. Accedir al món laboral com a:

  Estudis relacionats

  Al Centre de Formació CET10 trobaràs altres formacions relacionades amb el PFI Auxiliar Activitats Esportives:

  No ho dubtis més i forma't com a professional de l'esport

  Centre de Formació CET10 – Agricultura, 232 – 08020 Barcelona – [email protected] – Tel: 93 313 79 76 – Política de privacitat