Forma’t en l'àmbit de l'esport i el lleure educatiu

Coneix les nostres propostes formatives adreçades a joves amb discapacitat intel·lectual lleu.

INFORMA'T AQUÍ

Deixa’ns les teves dades i ben aviat t’informarem sense cap mena de compromís.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar Email

  Telèfon mòbil

  De quins estudis vols més informació?

  Com ens has conegut?

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (SPORT PARTNERSHIP CET10, S.L). Finalitats: a) Activitats comercials per a diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.

  Discapacitat intel·lectual: formació per la inclusió

  Les tres propostes formatives de l’Escola d’Inclusió s’adrecen a joves amb discapacitat* que vulguin iniciar el seu camí professional en el sector de l’esport i l’educació en el lleure. Ofereixen als alumnes oportunitats de creixement personal i professional, alhora que els doten d’eines i estratègies per tal de millorar la seva ocupabilitat dins l’àmbit professional de l’esport i el lleure educatiu. Un itinerari formatiu que
  s’adapta a les capacitats de cadascun dels alumnes en funció del seu perfil i cercant la millora del seu potencial individual.

  Volem treballar per la igualtat d’oportunitats i de qualitat de vida de joves amb diversitat funcional.

  *Coneix els requisits individuals de cadascun dels estudis a l’espai corresponent.

  Una oportunitat real de creixement personal i professional per a joves amb discapacitat intel·lectual lleu o intel·ligència límit

  El Programa de Formació i Inserció d’Auxiliar d’Activitats Esportives s’adreça a joves entre 16 i 21 anys, amb certificat de discapacitat que no hagi obtingut el graduat en ESO. És una formació acreditada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Basat en una metodologia basada en l’aprenentatge actiu i el treball en competències, es treballaran tots els mòduls de manera globalitzada, adaptant-nos a les capacitats individuals de cadascun dels alumnes (grups reduïts de 12 persones) i treballant conjuntament per tal de crear el seu perfil professional.

  Capacit’add és una proposta formativa especialitzada que s’adreça a joves majors de 17 anys amb discapacitat intel·lectual lleu o intel·ligència límit que vulguin iniciar el seu camí professional en el sector de l’esport i l’educació en el lleure. Serà una experiència plena d’oportunitats de creixement personal i professional. T’hi apuntes?

  L’Espai Accelera està adreçat a joves majors de 17 anys amb discapacitat intel·lectual lleu o intel·ligència límit. Destinat a exalumnes de la formació d’auxiliar de monitoratge o del projecte Capacit’add o a futurs alumnes de les formacions anteriors que es vulguin iniciar en l’esport i el lleure educatiu. Suma’t!

  No ho dubtis més i forma't com a professional de l'esport i el lleure educatiu

  Et formaràs als nostres centres de treball

  Què és la discapacitat intel·lectual?

  La discapacitat intel·lectual és una afectació caracteritzada per limitacions en el funcionament intel·lectual i en la conducta adaptativa que afecta el domini conceptual, social i pràctic. Dins de la discapacitat intel·lectual lleu hi ha diferents trastorns, com el síndrome de Down, síndrome X fràgil o l’Autisme de Kanner.

  L’OMS estima que un 3% de les persones de les poblacions industrialitzades està afectada de discapacitat intel·lectual.

  Millorar el desenvolupament de les persones en el seu propi entorn els permetrà portar una vida més fàcil i satisfactòria. Part d’aquesta millora es considera en termes d’autoestima, benestar subjectiu, orgull, participació social i altres principis d’identitat de cada individu.

  Formació per la inclusió de joves amb discapacitat intel·lectual lleu o intel·ligència límit

  L’esport i el lleure educatiu són elements que treballen a favor del creixement de les persones, dels infants i del jovent, alhora que representen un potent vehicle socialitzador i generador de cohesió. El nostre objectiu és impulsar l’esport i el lleure com a eina educativa de gran valor a la societat.

  Oferim eines als joves amb discapacitat intel·lectual lleu o intel·ligència límit per millorar el seu funcionament dins de l’àmbit professional de l’esport i el lleure educatiu. Amb els nostres projectes de formació per la inclusió, s’aprofundeix amb els coneixements, habilitats i actituds relacionades amb la tasca educativa com a auxiliars d’animador i de monitoratge en l’àmbit de l’esport escolar.

  Els programes de formació per la inclusió estimulen la curiositat, el descobriment i el coneixement de l’entorn afavorint la relació de l’alumne amb el seu entorn proper. Es treballen diverses competències i habilitats de manera transversal mitjançant diferents tècniques, recursos i instruments orientats a assegurar que els nois i noies prenguin consciència i apliquin un conjunt de valors i actituds personals interrelacionats, com ara la responsabilitat, la perseverança, el coneixement d’un mateix i l’autoestima, la creativitat, l’autocrítica i el control emocional.

  S’acompanya i s’orienta als joves amb discapacitat intel·lectual lleu o intel·ligència límit de cara a la inserció professional, realitzant tutories, ajudant i orientant en el procés de cerca d’una feina i fent un seguiment continuat a l’etapa de pràctiques o a l’inici del contracte, entre altres aspectes.

  Facilitem l’adquisició d’habilitats personals, socials i de treball que afavoreixen la participació de l’alumne en l’entorn ordinari de les activitats de lleure. L’autoestima dels joves formats ha crescut igual que la seva seguretat personal i, pels infants, tenir-los com a monitors ha suposat acceptar la normalitat de la diferència i trencar prejudicis.

  Apostem per aspectes com la igualtat d’oportunitats, l’educació integral de les persones en tots els seus aspectes, les oportunitats d’enriquiment i la integració de les persones.

  Forma part d’aquest gran projecte!