Premonitor/a d’activitats de lleure + CIATE joc i esport

Curs dirigit a joves de 15 a 17 anys que volen
iniciar-se com a monitors/es ajudants o de suport en activitats esportives o de lleure en casals, campus, colònies o activitats extraescolars.

Curs dirigit a joves de 15 a 17 anys que volen iniciar-se com a monitor/a ajudant o de suport.

INFORMA'T AQUÍ

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar email

  Telèfon

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (SPORT PARTNERSHIP CET10, S.L.). Finalitats: a) Activitats comercials per a diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.

  Objectius del curs

  Amb el curs vivencial de premonitor/a de lleure obtindràs una doble titulació inicial en educació en el lleure i en esport, per iniciar-te com a monitor/a ajudant o de suport en casals, campus esportius, colònies, activitats extraescolars entre d’altres. 

  Estructura i continguts

  La formació és presencial i pràctica, amb intervenció directa amb els infants participants en les activitats de CET10. Els continguts que s’hi treballen són els següents: 

  Vols convertir-te en premonitor/a de lleure a CET10?

  Requisits de matrícula i condicions d'accés

  Avaluació

  Competències requerides per complir amb la tasca d’educador/a com a premonitor/a de lleure i l’esport:

  Titulació

  Amb la consecució satisfactòria del curs s'aconsegueix el Diploma de premonitor/a d'esport i lleure emès pel Centre de Formació CET10 i Certificat de CIATE de Joc i Esport, emès per l'Escola Catalana de l'Esport*

  *El certificat de CIATE no s’expedirà fins que l’alumne hagi complert els 16 anys.

  esport català

  Troba el teu curs de premonitor/a de lleure + CIATE Joc i esport

  Som molt més que formació!

  llapis

  Educació integral

  Educar les persones en tots els seus aspectes, potenciant una educació global en les idees, els valors, les habilitats, les actituds i la manera de fer.

  profesional

  Intencionalitat educativa

  Per tal que s’aconsegueixi afavorir el màxim de vivències personals, oportunitats d’enriquiment i una ocasió per créixer com a persona i professional.

  cursos

  La integració

  Procés pel qual tota persona és inclosa, acceptada i respectada dins d’un grup, independentment de les seves capacitats.

  inclusio

  Igualtat d'oportunitats

  Inclusió a favor de la igualtat d’oportunitats i vetllar per la qualitat de vida de totes les persones.

  chat

  Enfocament competencial

  Accions formatives basades en els coneixements “sabers”, les habilitats “el saber fer”, i unes actituds i conductes “saber estar i saber ser” integrats entre ells de manera global.

  lista

  Enfocament professionalitzador

  En el tractament de tots els continguts de cadascun dels programes formatius.

  conexió

  Treball en xarxa

  Amb diferents entitats, empreses, consells, administracions del sector professionals en els que incidim formant futurs professionals.

  Inscriu-te als nostres cursos de premonitor/a de lleure