Tècnic/a esportiu LOE (ensenyaments esportius)

Prepara’t per treballar en la iniciació, tecnificació i conducció d’activitats esportives.

Prepara’t per treballar en la iniciació, tecnificació i conducció d’activitats esportives.

INFORMA'T AQUÍ

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar email

  Telèfon

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (SPORT PARTNERSHIP CET10, S.L.). Finalitats: a) Activitats comercials per a diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Esta web está protegida por reCAPTCHA y Google. Más información sobre la política de privacidad y términos legales.

  Objectius del curs

  La finalitat d’aquests estudis és preparar-te per a l’activitat professional en relació amb una modalitat o especialitat esportiva, així com facilitar la teva adaptació a l’evolució del món laboral i esportiu. Les formacions corresponents a aquest nivell educatiu et permetran adquirir les competències i coneixements necessaris per exercir professionalment funcions d’iniciació esportiva, tecnificació esportiva i conducció d’activitats o pràctica esportiva.

  Estructura i continguts

  Tots aquests cicles es componen d’un bloc comú a totes les especialitats esportives i d’un bloc específic amb mòduls relatius a cadascuna de les especialitats.

  El bloc comú LOE de cicle inicial consta de 80 h lectives i es realitza per a totes les modalitats esportives LOE i per a les especialitats esportives en període transitori (pàdel, natació, patinatge, tennis, hoquei…).

  MÒDUL 1: BASES DEL COMPORTAMENT ESPORTIU (30 H)

  MÒDUL 2: PRIMERS AUXILIS (30 H)

  MÒDUL 3: ACTIVITAT FÍSICA ADAPTADA I DISCAPACITAT (10 H)

  MÒDUL 4: ORGANITZACIÓ ESPORTIVA (10 H)

  Vols convertir-te en tècnic/a esportiu/va a CET10?

  Requisits de matrícula i condicions d'accés

  Avaluació

  Per superar la formació cal demostrar les competències fixades en les diferents unitats formatives, així com realitzar i superar les diferents tasques avaluables proposades.

  Titulació

  Amb la superació del curs obtindràs el Certificat de Bloc Comú dels Ensenyaments Esportius (LOE) del Departament d’Educació de Catalunya.

  generalitat
  En col·laboració amb la Federació Catalana de Pàdel

  Troba el teu curs de tècnic/a esportiu/va

  Som molt més que formació!

  llapis

  Educació integral

  Educar les persones en tots els seus aspectes, potenciant una educació global en les idees, els valors, les habilitats, les actituds i la manera de fer.

  profesional

  Intencionalitat educativa

  Per tal que s’aconsegueixi afavorir el màxim de vivències personals, oportunitats d’enriquiment i una ocasió per créixer com a persona i professional.

  cursos

  La integració

  Procés pel qual tota persona és inclosa, acceptada i respectada dins d’un grup, independentment de les seves capacitats.

  inclusio

  Igualtat d'oportunitats

  Inclusió a favor de la igualtat d’oportunitats i vetllar per la qualitat de vida de totes les persones.

  chat

  Enfocament competencial

  Accions formatives basades en els coneixements “sabers”, les habilitats “el saber fer”, i unes actituds i conductes “saber estar i saber ser” integrats entre ells de manera global.

  lista

  Enfocament professionalitzador

  En el tractament de tots els continguts de cadascun dels programes formatius.

  conexió

  Treball en xarxa

  Amb diferents entitats, empreses, consells, administracions del sector professionals en els que incidim formant futurs professionals.

  Inscriu-te als nostres cursos de tècnic/a esportiu/va!