toneig solidari

Al llarg de la jornada esportiva, educativa i solidària es van realitzar 30 partits.

El passat 4 de gener, poc abans de la Diada de Reis, es va celebrar la que és ja la 5a edició del Torneig Solidari de Futbol Sala, un esdeveniment anual organitzat per la Fundació CET10 completament consolidat i també molt esperat. Aquesta jornada esportiva, solidària i educativa va comptar amb la presència de 220 jugadors i jugadores i 24 equips de futbol sala que van disputar 30 partits al pavelló del CEM Bac de Roda de Barcelona des de les 9 h a les 20 del vespre. A més de gaudir de la pràctica del Futbol Sala els i les participants van contribuir a una bona causa: la recollida de 650 joguines per als infants més desafavorits del barri de Sant Martí.

“A mesura que arribaven, cada jugador i cada jugadora del torneig col·locava una joguina -i sovint més d’una- a la caixa de l’entrada del pavelló del CEM Bac de Roda”

DESCARREGA’T EL QUADRANT V TORNEIG SOLIDARI DE FUTBOL SALA

A les nou del matí estava tot a punt al pavelló del CEM Bac de Roda per iniciar els primers partits de la 5a edició del Torneig Solidari de Futbol Sala i els jugadors i jugadores hi van començar a desfilar al costat de les seves famílies i entrenadors/es. A mesura que arribaven, cada jugador i cada jugadora del Torneig col·locava una joguina a la caixa de l’entrada -i sovint més d’una- de manera que al final de la jornada, es van arribar a recaptar més de 650 joguines, entre les quals hi havia 24 pilotes de futsal, una de cada equip participant signada per tots els seus jugadors i jugadores. Totes les joguines van ser entregades en finalitzar el V Torneig a l’ONG del Centre Sant Martí per ser repartides amb motiu de la Diada de Reis entre els infants més desafavorits del barri de Sant Martí.

“A la categoria benjamí va guanyar el Sant Joan Despí CFS i a la categoria pre-benjamí va guanyar l’escola de futbol Poblenou “A”.

Al llarg de la jornada es van realitzar 30 partits, comptant amb les fases finals. Entre els 24 equips que van disputar aquests partits de futbol sala es va comptar amb la participació de dos equips femenins i un d’ells va arribar a la final que finalment va guanyar a la categoria benjamí el Sant Joan Despí CFS. A la categoria pre-benjamí va guanyar l’escola de futbol Poblenou “A”.

A la tarda, poc després de la gran actuació de la secció de Gimnàstica Rítmica de CET10, es va procedir a l’entrega de premis i copes amb la participació de l’Associació de veterans de Futsal del Futbol Club Barcelona. Els premis als jugadors i jugadores amb els Millors Valors Personals del Torneig van ser per a Dídac Jiménez, porter del Benjamí A del St. Joan Despí i per a Pere Petit, tanca del Prebenjamí de l’Escola de Fútbol Poblenou. Aquests jugadors van rebre 50 euros en material esportiu per part de la botiga d’esports Wala.

“La jornada va ser anunciada al suplement Ara Criatures i també al diari esportiu Mundo Deportivo. També van venir dos reporters de TV3 a gravar imatges del Torneig”.

La premsa es va fer ressò de la 5a edició del Torneig Solidari: la jornada va ser anunciada al suplement Ara Criatures i també al diari esportiu Mundo Deportivo.

També van venir dos reporters de TV3 a gravar imatges del Torneig i a entrevistar Ana Caso, directora adjunta de la Fundació CET10. “Volem que tots els infants puguin gaudir de l’esport i els i les participants sentin que junts poden ajudar a millorar la vida d’altres infants. Aquesta és una jornada esportiva, educativa i solidària”, declarava Ana Caso.

“És una jornada on es fomenten els valors de l’empatia i la cooperació mitjançant l’esport, mitjançant el futsal”, afirmava Santi Gea, un dels màxims impulsors d’aquest Torneig Solidari”

“Aquest Torneig no té com a finalitat la mateixa competició, sinó que la competició és una eina més en el procés d’ensenyament i aprenentatge dels nostres infants. És una jornada on es fomenten els valors de l’empatia i la cooperació mitjançant l’esport, mitjançant el futsal”, afirmava Santi Gea, un dels màxims impulsors d’aquest Torneig Solidari des dels seus inicis i col·laborador de la Fundació CET10.

La 5a edició del Torneig Solidari de Futbol Sala en xifres

  • 24 equips participants
  • 220 jugadors i jugadores
  • 30 partits disputats
  • 363 gols
  • 650 joguines recaptades