Estades esportives - Fi de curs 2023-2024

estades esportives
estades esportives

Les estades esportives de fi de curs tindran lloc del 17 al 20 de maig de 2024 a l’Alberg Esportiu Àster, a l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona).

Els infants i joves de 6 a 17 anys compartiran quatre dies de convivències juntament amb l’equip tècnic de les seves activitats extraescolars esportives.

Desitgem que els vostres fills i filles s’engresquin i participin d’aquestes estades amb un doble objectiu: millorar les seves qualitats en l’esport escollit i compartir vivències inoblidables. Serà una cloenda de curs irrepetible!

Destinataris/àries

Infants i joves de 6 a 17 anys.

Dates

Del divendres 17 al dilluns 20 de maig de 2024.

Preus

4 dies / 3 nits: 245 €. Suplement de 15 € per activitat d’aventura i de 25 € per activitat aquàtica. Es podrà realitzar una sortida opcional a PortAventura per l’import de 50 €.

Modalitats

Els infants i joves duran a terme activitats molt engrescadores i enèrgiques, que giraran entorn del coneixement i la pràctica de diferents modalitats esportives. Cada dia realitzaran jornades de tecnificació de diferents esports individuals o col·lectius que oferim habitualment a les extraescolars dels centres escolars.

Les modalitats esportives a les quals es podran inscriure són:

* Cada participant es pot inscriure a 1 modalitat esportiva. De forma excepcional, aquell/a participant que realitza dues activitats esportives durant el curs, podrà combinar aquestes mateixes a les estades.

Pla d'activitats

Al llarg de les estades se seguirà el següent pla d’activitat diari:

Infants i monitors/es en rotllana - Niños/as y monitores/as en círculo

Reunions informatives

El següents dies realitzarem reunions informatives sobre les estades esportives: 

En cas de dubte o consulta referent a l’activitat, podeu adreçar-vos al Xavier Redón, director de les estades, enviant un correu electrònic a [email protected]. Si s’escau, existeix la possibilitat de concertar una reunió individualitzada.

Inscripcions

Les inscripcions de les nostres estades esportives, es realitzaran de manera online. A partir del divendres 1 de març de 2024, les persones interessades a inscriure el/s seu/s infants/joves a les nostres estades poden accedir, sempre que hi hagi places disponibles, a fer la inscripció.

Documentació

Un cop realitzada la inscripció, les famílies rebran un correu amb un enllaç a través del qual emplenaran la fitxa de salut de cada infant/jove, i pujaran els següents documents:

Allotjament

L’Alberg Esportiu Àster compta amb un gran ventall de serveis per gaudir d’uns dies en un ambient acollidor i agradable. La zona en la qual es troba l’alberg té un complex esportiu molt ric: piscina coberta, gimnàs, dos pavellons coberts, pistes poliesportives, pistes de tenis, pistes de pàdel i pista de futbol sala de gespa artificial. La platja està situada a només 200 metres de l’alberg.

Situat a l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona) al carrer Genessies 3, té una capacitat 183 places, distribuïdes en un total de quaranta habitacions (de dues, quatre o sis places), totes elles equipades amb bany interior.