Estades Esportives - Fi de curs 2022

Estades esportives fi de curs 2022
Estades esportives fi de curs 2022

Us comuniquem que les places estan esgotades.
Per tal d’accedir a la llista d’espera, podeu enviar un correu electrònic al Xavier Redón, el director de les estades, a [email protected]
Moltes gràcies.

Les Estades Esportives de fi de curs tindran lloc del 3 al 6 de juny de 2022 a l’Alberg Esportiu Àster, a l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona).

Els infants i joves de 6 a 17 anys compartiran quatre dies de convivències juntament amb l’equip tècnic de les seves activitats extraescolars esportives.

Desitgem que els vostres fills i filles s’engresquin i participin d’aquestes estades amb un doble objectiu: millorar les seves qualitats en l’esport escollit i compartir vivències inoblidables.

Serà una cloenda del curs irrepetible!

Destinataris

 • Infants i joves de 6 a 17 anys que participen de les activitats extraescolars esportives.

Dates

 • Del divendres 3 al dilluns 6 de juny de 2022.

Preu

 • 4 dies / 3 nits: 285 €. Inclou entrada de tot el dia a Port Aventura (dilluns 6 de juny). Suplement de 15 € per activitat d’aventura i de 25 € per activitat aquàtica.

Modalitats

Els infants i joves duran a terme activitats molt engrescadores i enèrgiques, que giraran entorn del coneixement i la pràctica de diferents modalitats esportives. Cada dia realitzaran jornades de tecnificació de diferents esports individuals o col·lectius que oferim habitualment a les extraescolars dels centres escolars.

Les modalitats esportives a les quals es podran inscriure són:

 • Bàsquet.
 • Danses urbanes.
 • Futbol sala.
 • Patinatge artístic.
 • Vòlei.

* Cada participant es pot inscriure a 1 o 2 modalitats esportives. En cas d’inscriure’s a 2 modalitats farà, al llarg dels 3 dies, la meitat de sessions de cadascuna d’elles.

Pla d'Activitats

Al llarg de les estades se seguirà el següent pla d’activitat diari:

 • 2 sessions específiques de l’esport escollit.
 • 1 sessió específica d’esport alternatiu (opcional).
 • 1 activitat conjunta de caire lúdic o esportiu.
 • Piscina o activitat de platja.
 • 1 activitat diària de nit, de caràcter lúdic.
Estades esportives fi de curs

Reunions informatives

 • 1a reunió: dimecres 6 d’abril a les 17:30 h a l’institut Icària (entrada c/Doctor Trueta, 81). Adreçada a totes les famílies interessades en l’activitat.
 • 2a reunió: es portarà a cap durant el mes de maig, i s’adreçarà a totes les famílies inscrites a l’activitat. S’haurà d’entregar tota la documentació necessària: fotocòpia del carnet de vacunacions i CatSalut del participant, fitxa de salut, document d’autorització de sortides i atenció mèdica i document de cessió de drets d’imatge.

En cas de dubte o consulta referent a l’activitat, podeu adreçar-vos al Xavier Redón, director de les estades, enviant un correu electrònic a [email protected]. Si s’escau, existeix la possibilitat de concertar una reunió individualitzada.

Inscripcions

Mirant d’evitar desplaçaments de les persones i professionals que hi intervenen, les inscripcions de les nostres estades esportives, es realitzaran de manera online.

A partir del divendres 8 d’abril de 2022, les persones interessades a inscriure el/s seu/s infants/joves a les nostres estades poden accedir, sempre que hi hagi places disponibles, a fer la inscripció.

 • 1r pagament: del 8 al 20 d’abril de 2022: 50% de l’import total.
 • 2n pagament: del 10 al 20 de maig de 2022: 50% de l’import total.

Documentació

Per tal de poder realitzar l’estada, és imprescindible entregar tota la documentació que trobareu a sota d’aquest missatge.

Mesures de seguretat i higiene i de funcionament dels casals i campus de CET10

Donat el context actual, la Direcció General de Joventut i la Secretaria de Salut Pública van establir un marc estratègic que garanteix les condicions necessàries d’higiene i seguretat per a la realització d’activitats esportives i de lleure d’infants i joves.

A les nostres activitats apliquem aquest marc per garantir les condicions necessàries per a la protecció dels/de les participants i del nostre personal. Pots consultar aquestes mesures concretes al següent enllaç:

Allotjament

L’Alberg Esportiu Àster compta amb un gran ventall de serveis per gaudir d’uns dies en un ambient acollidor i agradable. La zona en la qual es troba l’alberg té un complex esportiu molt ric: piscina coberta, gimnàs, dos pavellons coberts, pistes poliesportives, pistes de tenis, pistes de pàdel i pista de futbol sala de gespa artificial. La platja està situada a només 200 metres de l’alberg.

Situat a l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona) al carrer Genessies 3, té una capacitat 183 places, distribuïdes en un total de quaranta habitacions (de dues, quatre o sis places), totes elles equipades amb bany interior.