Estades esportives - Fi de curs 2021

Estades esportives fi de curs
Estades esportives fi de curs

A les estades esportives fi de curs 2021, tots els infants i joves gaudiran, cada dia, d’experiències d’allò més atrevides i intenses!

L’objectiu principal serà compartir quatre dies de convivències on esportistes i equips tècnics gaudiran d’unes jornades de tecnificació dels esports que han practicat al llarg del curs.

Tot això, ple de diversió, entusiasme i amics i amigues en un entorn segur!

Destinataris

 • Infants i joves que participen en les activitats extraescolars esportives.

Dies

 • Del 21 al 24 de maig de 2021 (4 dies/3 nits).

Preu

 • 245 € més suplement de 30 € per activitat d’aventura o aquàtica (màxim 1 activitat de cada, per participant).

Avís important

Davant la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19, les famílies interessades a portar els seus fills i/o filles a les nostres estades de tecnificació esportiva fi de curs, han de tenir en compte els punts que descrivim a continuació:

Mesures de seguretat i higiene i de funcionament de les estades esportives de CET10

Donat el context actual, la Direcció General de Joventut i la Secretaria de Salut Pública van establir un marc estratègic que garanteix les condicions necessàries d’higiene i seguretat per a la realització d’activitats esportives i de lleure d’infants i joves.

En els nostres campus apliquem aquest marc per garantir les condicions necessàries per a la protecció dels participants i del nostre personal. Pots consultar aquestes mesures concretes al següent enllaç:

Tipologia d'activitats

Els infants i joves duran a terme activitats molt engrescadores i enèrgiques, que giraran entorn del coneixement i la pràctica de diferents modalitats esportives. Cada dia realitzaran jornades de tecnificació de diferents esports individuals i/o col·lectius que oferim habitualment a les extraescolars dels centres escolars.

Les modalitats esportives a les quals es podran inscriure són:

 • Patinatge artístic.
 • Danses urbanes.
 • Parkour & Skate.
 • Vòlei.
 • Futbol sala.
 • Bàsquet.

* Un mateix participant es pot inscriure a 1 o 2 modalitats esportives. En cas d’inscriure’s a 2 modalitats, realitzarà, al llarg dels 3 dies, la meitat de sessions de cadascuna d’elles.

Estades Tecnificació Esportiva - Stage tecnificación deportiva

Reunions informatives

Davant la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19 i mirant d’evitar desplaçaments i reunions, us facilitem tota la informació necessària i detallada, a través d’aquest enllaç:

En cas de dubte o consulta referent a l’activitat, podeu adreçar-vos al Xavier Redón, director de les estades, enviant un correu electrònic a [email protected]. Si s’escau, existeix la possibilitat de concertar una reunió individualitzada.

Inscripcions

La tramitació de les inscripcions de les estades es realitzarà via online:

1r pagament:

 • Del 24 al 29 d’abril de 2021: 50% de l’import total.

2n pagament:

 • Del 6 a l’11 de maig de 2021: 50% de l’import total.

Documentació

Per tal de poder realitzar l’activitat, és imprescindible entregar tota la documentació que trobareu a sota d’aquest missatge.

Ubicació

Residència Amposta Parc. Camí de Comes, s/n, 43870 Amposta, Tarragona.