Activitats d'hivern 2023-2024

Campus i casals d'hivern - Campus y casales de invierno
Campus i casals d'hivern - Campus y casales de invierno

La convocatòria d'hivern 2023 ja ha finalitzat. Estem treballant-hi per oferir-vos la millor oferta d’activats d’hivern 2024.

Us presentem a continuació les nostres activitats d’hivern 2023-2024, on tots els infants i joves podran gaudir d’experiències d’allò més atrevides i intenses!

Mesures de protecció i funcionament dels casals i campus de CET10

L’àmbit del lleure representa una bona oportunitat per a reforçar els aprenentatges relatius a l’educació per a la salut (OMS, 2020).

A les nostres activitats apliquem aquest marc per garantir les condicions necessàries per a la protecció dels/de les participants i del nostre personal. Pots consultar aquestes mesures concretes al següent enllaç:

Consentiments i documentació

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció.

Un cop realitzada la inscripció, les famílies rebran un correu amb un enllaç a través del qual emplenaran la fitxa de salut de cada infant/jove, i pujaran els següents documents:

Inscripcions

Les inscripcions als casals i campus, es realitzen per internet.

A partir del dilluns 27 de novembre, les persones interessades a inscriure el/s seu/s infants/joves en els nostres casals/campus poden accedir a realitzar la inscripció.

Vols més informació?

Contacta amb el departament d’atenció a l’usuari de CET10 a través del servei de xat, disponible en aquesta web, en l’horari següent: