Activitats d'estiu 2020

Avís important

Les activitats només es podran realitzar quan l’origen dels participants i el lloc de realització de les activitats estiguin com a mínim en fase 3 de desescalada.

Davant la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19, les famílies interessades a portar els seus fills i/o filles als nostres casals i campus d’estiu, han de tenir en compte aquests dos punts que descrivim a continuació:

Mesures de seguretat i higiene i de funcionament dels casals i campus de CET10

Donat el context actual, la Direcció General de Joventut i la Secretaria de Salut Pública han establert un marc estratègic que garanteix les condicions necessàries d’higiene i seguretat per a la realització d’activitats esportives i de lleure d’infants i joves.

En els nostres campus i casals d’enguany, aplicarem aquest marc per garantir les condicions necessàries per a la protecció dels participants i del nostre personal. Pots consultar aquestes mesures concretes al següent enllaç:

Inscripcions

Mirant d’evitar desplaçaments de les persones i professionals que hi intervenen, tant les inscripcions a tots els casals i campus, es realitzen per internet.

Inscripció
A partir del dilluns 8 de juny totes les persones interessades a inscriure el/s seu/s infants/joves en els nostres casals/campus poden accedir, sempre que hi hagi places disponibles, a realitzar la inscripció definitiva.

Vols més informació? Escriu-nos a [email protected] i t’informarem sense cap compromís.

T'ESTIU MOLT

Un estiu d'aventura!

Us presentem a continuació la nova campanya d’estiu 2020, on tots els infants i joves podran viure uns dies plens de diversió amb una proposta variada de campus, casals i colònies.
La seva aventura comença ara!

Escull la teva activitat

null

CASALS DE LLEURE (escoles)

Setmana Santa Activitats Primavera Campus CET10

CAMPUS (activitats esportives)

Casals de lleure (escoles)

ESCOLA CAN FABRA

ESCOLA IGNASI IGLESIAS

Campus (activitats esportives)

ARTÓS SPORTS CLUB

CEM BAC DE RODA

CEM BOGATELL

CEM JÚPITER

CEM OLÍMPIA

Per a qualsevol dubte envia’ns un correu a [email protected]

Documentació requerida

És necessari llegir i omplir la documentació següent per tal de poder realitzar qualsevol campus, casal o colònies.

Segons disposa l’article nº 12 del DECRET 267/2016, de 5 de juliol, que regeix les activitats d’educació en el lleure, l’organització dels casals/campus ha de comptar obligatòriament, a l’inici i durant l’activitat, amb una sèrie de documents personals de cada participant (que a continuació indiquem i adjuntem), per tal de poder realitzar qualsevol campus, casal o colònies.

En breu i amb l’objectiu d’assegurar el compliment de les mesures de seguretat que les autoritats pertinents estableixin, publicarem, en aquesta mateixa pàgina, els termini/s i llocs de lliurament de la documentació que a continuació indiquem:

 • Fotocòpia del carnet de vacunació actualitzat. En cas de no estar vacunat/da s’ha de portar un certificat mèdic oficial.
 • Fotocòpia de CatSalut.

Cal que descarregueu, empleneu i signeu abans d’entregar, el següent paquet de documents que indiquem a continuació:

 • Política de privacitat.
 • Fitxa de salut: en cas de resposta afirmativa a qualsevol dels aspectes indicats a la fitxa, cal adjuntar:
  • Certificat mèdic actualitzat: on s’especifiqui el tipus d’intolerància o al·lèrgia així com la dieta que s’ha de seguir. SENSE AQUEST, LA FITXA NO TÉ VALIDESA.
  • Protocol d’actuació en cas de situació crítica.
 • Autorització de sortides i atenció mèdica.
 • Autorització per recollida de menors 16 anys i/o sortida lliure.
 • Sol·licitud de drets d’imatge menors.
 • Declaració responsable.