Casals, campus i colònies d'estiu 2024

Casals, campus i colònies
Casals, campus i colònies

La convocatòria d'hivern 2023 ja ha finalitzat. Estem treballant-hi per oferir-vos la millor oferta d’activats d’hivern 2024.

Us presentem a continuació les nostres activitats d’estiu 2024 on tots els infants i joves podran gaudir d’uns dies plens de diversió amb una proposta variada de campus, colònies i casals d’estiu. 

Escull la teva activitat entre casals, campus i colònies d’estiu de CET10:

Casals de lleure

Els casals es realitzen del 25/06 fins al 02/08. Els casals de l’escola La Caixa i de l’escola Cor de Maria Sabastida finalitzen el 31/07. Alguns casals ofereixen també la setmana del 2 al 6 de setembre, comptant que el curs 2024-25 començarà el dilluns 9 de setembre.

Campus (activitats esportives)

Els campus s’inicien el 25/06 i finalitzen en diverses dates, segons el centre on es realitzin. 

Colònies

Les colònies de primària es realitzen del 24/06 al 28/06. Les colònies d’infantil es realitzen del 26/06 al 28/06. Les colònies de les escoles Entença i Provençals es realitzen del 25/06 al 28/06.

Estades esportives de fi de curs

Les estades de fi de curs es realitzen del 17/05 al 20/05.

ESTADES CET10

Mesures de protecció i funcionament dels casals i campus de CET10

L’àmbit del lleure representa una bona oportunitat per a reforçar els aprenentatges relatius a l’educació per a la salut (OMS, 2020). A les nostres activitats apliquem aquest marc per garantir les condicions necessàries per a la protecció dels/de les participants i del nostre personal. Pots consultar aquestes mesures concretes al següent enllaç:

Documentació

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris accedint a l’àrea d’usuari/ària, dins l’apartat “els meus campus”. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

Tens dubtes? Consulta les FAQS

Vols més informació?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent: