Colònies obertes CET10 - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Cronològic. Vine a recórrer el passat!
Codi activitat: 100329COL38

Places limitades a 90 participants.

DESTINATARIS/ÀRIES

DATES I HORARIS

PREU I TERMINI DE PAGAMENT

* En cas de voler abonar la quantitat de l’activitat de manera íntegra, el termini màxim de pagament serà el 13 de juny.

DESCRIPCIÓ

Les colònies de lleure de CET10 són una activitat diferent que aporta a l’infant una experiència inoblidable. En elles, es formen vincles positius entre els i les participants, alhora que amb l’equip. A més, el fet de pernoctar fora de casa afavoreix la seva autonomia personal i els hi permet viure moments que normalment no poden experimentar a altres projectes: activitats nocturnes, piscina cada dia, sopar i dormir amb els seus i les seves companys/es… tot això envoltat d’un entorn natural i sa, que els ajuda a desconnectar de la seva rutina diària.

Temàtica de les colònies: Cronològic. Vine a recórrer el passat!

Aquest estiu endinsa’t en un viatge a través del temps, on una científica brillant i el seu sapastre ajudant s’embarquen en una aventura única, corregir errors crítics de la humanitat que han deixat cicatrius al teixit de la història, mitjançant el seu invent més enginyós: Cronològic, una màquina capaç de portar als infants al passat més remot.

Durant el seu viatge, coneixeran figures històriques com Leonardo da Vinci o Marie Curie, aprenent de les seves vides i descobriments.

A més, desenvoluparan noves fórmules per aconseguir energia i continuar viatjant, assegurant un futur millor per a la humanitat. Vine a recórrer el passat amb nosaltres!

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera telemàtica. S’informarà a cada centre per diferents vies.

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris accedint a l’àrea d’usuari/ària, dins l’apartat “els meus campus”. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

UBICACIÓ I CARACTERÍSTIQUES DE L'ALLOTJAMENT

Les colònies obertes de CET10 es desenvolupen a Els Refugis, una casa de colònies que es troba a 1,5 km del poble de Serinyà, enmig del bosc i amb una gran esplanada.

És un complex distribuït en un edifici central cuina-menjador, 4 xalets dormitori amb bany i un edifici independent de banys i dutxes, a més de tres sales-taller. Tota la casa és planta baixa i de fàcil accés. Els exteriors disposen de zones d’ombra i amb molt espai exterior per fer totes les activitats.

Les cases tenen a prop la piscina, de 8 m x 16 m, i espais per a la pràctica esportiva (futbol, bàsquet reglamentari i voleibol). També podem comptar amb un sorral i l’amfiteatre cobert.

A més a més, disposa d’altres espais i sales: 3 sales-taller, un porxo, 3 zones de taules exteriors per les activitats, una barbacoa, una zona per a jocs d’aigua, fonts, una zona de bosc i àmplia esplanada per a tota mena d’activitats.

Casa de colònies Els Refugis. Veïnat, s/n, 17852 Bosquerós, Girona.