Campus Olímpia CEM La Mar Bella - Multiesportiu - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Multiesportiu

Codi activitat: 100329OPO55

Places limitades a 100 participants per setmana.

DESTINATARIS/ÀRIES

SETMANES

HORARIS I PREUS

Dinar inclòs cada dia (també el dia de la sortida). 

ACOLLIDA

De 8:00 a 9:00 h. Gratuïta. L’acollida s’ha d’especificar en el moment de la inscripció per assegurar que es cobreix la ràtio del grup amb l’equip de monitoratge. Accés lliure a qualsevol hora dins de l’horari contractat.

DESCRIPCIÓ

Proposta de campus, adaptat a l’edat i nivell dels i de les participants, on es mostra la pràctica esportiva com una eina necessària per desenvolupar les seves destreses físiques, per socialitzar-se i divertir-se i per adquirir uns hàbits de vida saludables.

L’objectiu principal és que els infants i joves gaudeixin, construeixin vincles emocionals i practiquin diferents modalitats esportives, mantenint-se actius i desenvolupant la seva creativitat, destreses, capacitats físiques i adquirint hàbits de vida saludables. Tot amb l’ajuda d’un equip de persones qualificat i titulat, ple d’energia i ganes de conèixer els vostres infants.

En aquest campus, els infants i joves realitzaran tota mena d’activitats esportives durant el dia en els diferents entorns de la instal·lació CEM La Mar Bella, i gaudiran tant d’excursions setmanals com de sortides diàries a la platja, on no només faran estona de bany, sinó que també podran fer activitats físico-esportives.

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

Les activitats giraran entorn del coneixement i la pràctica de diferents activitats físico-esportives:

A més a més, combinarem les modalitats esportives amb:

SORTIDES

Els infants i joves del campus del CEM La Mar Bella gaudiran de diverses sortides setmanals de tot el dia (dinar inclòs):

Dos, tres dies: sortides a parcs i jardins del voltant de la instal·lació.

Cada dia: jocs i remullades a la platja de la Mar Bella.

*Les dates de les sortides estan per definir i poden ser subjectes a canvis.

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera telemàtica. S’informarà a cada centre per diferents vies.

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris accedint a l’àrea d’usuari/ària, dins l’apartat “els meus campus”. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

UBICACIÓ

CEM La Mar Bella. Avinguda del Litoral, 86-96, 08005, Barcelona.