Colònies - Escola Entença - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Aquestes colònies tenen les places exhaurides

Cronològic. Vine a recórrer el passat!
Codi activitat: 020329COL03

Places limitades a 90 participants.

DESTINATARIS/ÀRIES

DATES I HORARIS

PREU I TERMINI DE PAGAMENT

* En cas de voler abonar la quantitat de l’activitat de manera íntegra, el termini màxim de pagament serà el 13 de juny.

DESCRIPCIÓ

Les colònies de lleure de l’escola Entença són una activitat diferent que aporta a l’infant una experiència inoblidable. En elles, es formen vincles positius entre els i les participants, alhora que amb l’equip. A més, el fet de pernoctar fora de casa afavoreix la seva autonomia personal i els hi permet viure moments que normalment no poden experimentar a altres projectes: activitats nocturnes, piscina cada dia, sopar i dormir amb els seus i les seves companys/es… tot això envoltat d’un entorn natural i sa, que els ajuda a desconnectar de la seva rutina diària.

Temàtica de les colònies: Cronològic. Vine a recórrer el passat!

Aquest estiu endinsa’t en un viatge a través del temps, on una científica brillant i el seu sapastre ajudant s’embarquen en una aventura única, corregir errors crítics de la humanitat que han deixat cicatrius al teixit de la història, mitjançant el seu invent més enginyós: Cronològic, una màquina capaç de portar als infants al passat més remot.

Durant el seu viatge, coneixeran figures històriques com Leonardo da Vinci o Marie Curie, aprenent de les seves vides i descobriments.

A més, desenvoluparan noves fórmules per aconseguir energia i continuar viatjant, assegurant un futur millor per a la humanitat. Vine a recórrer el passat amb nosaltres!

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

INSCRIPCIONS

Aquestes colònies tenen les places exhaurides.

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera presencial o telemàtica. S’informarà a cada centre per diferents vies.

Reunió presencial a l’escola Entença, c/ Provença 11, 08029 Barcelona.

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris accedint a l’àrea d’usuari/ària, dins l’apartat “els meus campus”. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

UBICACIÓ I CARACTERÍSTIQUES DE L'ALLOTJAMENT

Les colònies d’Entença es desenvolupen a Can Maiol, una finca rural de 2,5 hectàrees situada a Sant Andreu de Salou, a la comarca del Gironès, molt ben comunicada per carretera amb nuclis urbans importants i amb unes vistes excepcionals dels Pirineus al nord, les Gavarres a l’est i el Montseny a l’oest.

Can Maiol era una petita masia del segle XIX que va ser totalment rehabilitada als anys 90 per convertir-la en una casa de colònies d’ambient familiar, amb dues cases amb dormitoris.

També compta amb un porxo cobert que funciona com a punt de trobada i espai de jocs, dos coberts de fusta més i dos annexos amb serveis higiènics.

Les cases estan completament envoltades per grans extensions de terreny, amb espais per a la pràctica esportiva (pista de bàsquet, camp de futbol, camp de voleibol), un parc infantil, una carpa on poder fer diferents activitats, zones d’esbarjo i piscina de 14 m x 7 m.

Casa de colònies Can Maiol. Veïnat Baix, 16, 17454 Sant Andreu Salou, Girona.