Colònies - Escola Pere IV - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Cronològic. Vine a recórrer el passat!

Codi activitat infantil: 100329COL21

Places limitades a infantil: 20 participants.

Codi activitat primària: 100329COL22

Places limitades a primària: 90 participants.

DESTINATARIS/ÀRIES

DATES I HORARIS

Infantil

Primària

PREU I TERMINI DE PAGAMENT

Infantil

Primària

* En cas de voler abonar la quantitat de l’activitat de manera íntegra, el termini màxim de pagament serà el 13 de juny.

DESCRIPCIÓ

Les colònies de lleure de l’escola Pere IV són una activitat diferent que aporta a l’infant una experiència inoblidable. En elles, es formen vincles positius entre els i les participants, alhora que amb l’equip. A més, el fet de pernoctar fora de casa afavoreix la seva autonomia personal i els hi permet viure moments que normalment no poden experimentar a altres projectes: activitats nocturnes, piscina cada dia, sopar i dormir amb els seus i les seves companys/es… tot això envoltat d’un entorn natural i sa, que els ajuda a desconnectar de la seva rutina diària.

Temàtica de les colònies: Cronològic. Vine a recórrer el passat!

Aquest estiu endinsa’t en un viatge a través del temps, on una científica brillant i el seu sapastre ajudant s’embarquen en una aventura única, corregir errors crítics de la humanitat que han deixat cicatrius al teixit de la història, mitjançant el seu invent més enginyós: Cronològic, una màquina capaç de portar als infants al passat més remot.

Durant el seu viatge, coneixeran figures històriques com Leonardo da Vinci o Marie Curie, aprenent de les seves vides i descobriments.

A més, desenvoluparan noves fórmules per aconseguir energia i continuar viatjant, assegurant un futur millor per a la humanitat. Vine a recórrer el passat amb nosaltres!

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera presencial. S’informarà a cada centre per diferents vies.

Reunió presencial a l’escola Pere IV, c/ Bilbao 13, 08005 Barcelona.

Reunió presencial a l’escola Pere IV, c/ Bilbao 13, 08005 Barcelona.

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris accedint a l’àrea d’usuari/ària, dins l’apartat “els meus campus”. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

UBICACIÓ I CARACTERÍSTIQUES DE L'ALLOTJAMENT

Les colònies de l’escola Pere IV es desenvolupen a Can Qué, una masia del segle XII que està totalment restaurada i situada als afores del petit poble rural d’Esponellà, a la comarca del Pla de l’Estany.

Es troba en plena natura, en un indret on la vegetació i la fauna són molt diverses gràcies a la proximitat que hi ha amb el riu Fluvià. El tracte familiar és una de les característiques principals de la instal·lació, que us permetrà sentir-vos com a casa.

Disposa de 2 sales de menjador i 2 sales-taller (una amb llar de foc), sala de professors, porxo, gran pati tancat i una gran esplanada envoltada de bosc.

A més a més, hi ha piscina (14×7 m) i zones esportives (camp de futbol, dues pistes de bàsquet i una de futbito).

Casa de colònies Can Qué. Carrer d’Espolla, 3, 17832, Esponellà, Girona.