Vols saber més sobre Capacit'add?

PROGRAMA DE CAPACITACIÓ PROFESSIONAL EN ESPORT I LLEURE PER A JOVES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL LLEU

Capacit’add és una proposta formativa que ofereix als alumnes oportunitats de creixement personal i professional, alhora que els dota d’eines i estratègies per tal de millorar la seva ocupabilitat dins l’àmbit professional de l’esport i el lleure educatiu. Un itinerari formatiu que s’adapta a les capacitats de cadascun dels alumnes en funció del seu perfil i cercant la millora del seu potencial individual!

Els nostres objectius

 • Oferir als alumnes participants oportunitats de creixement personal i professional dins el sector de l’esport i el lleure educatiu.
 • Dotar als alumnes d’eines i estratègies per tal de millorar la seva ocupabilitat dins l’àmbit professional de l’esport i el lleure educatiu.
 • Potenciar un treball en xarxa amb entitats i empreses del sector, que treballin en favor de la inclusió dels joves amb diversitat funcional.
 • Conscienciar a empreses i entitats del sector de la incorporació laboral de treballadors/es amb aquest perfil.
Capacit'add

T'interessa?

Per tal de rebre més informació i conèixer tot el que et podem oferir amb el programa Capacit’add, concerta una entrevista amb la tutora del grup. Estarem encantats d’atendre’t!

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar email

  Telèfon

  Població

  Com ens has conegut?

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (SPORT PARTNERSHIP CET10, S.L.). Finalitats: a) Activitats comercials per a diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.

  Tot això només t'ho oferim des del Centre de Formació CET10

  Per més informació visita’ns a formaciocet10/capacitadd/

  Centre de Formació CET10 / Agricultura, 232 / 08020 Barcelona / [email protected] / Tel: 93 313 79 76 / Política de privacitat