Campus Olímpia CEM Bac de Roda - Escola de ball - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Escola de ball

Codi activitat: 100329OES46

Places limitades a 40 participants per setmana.

DESTINATARIS/ÀRIES

SETMANES

HORARIS I PREUS

Dinar inclòs cada dia (també el dia de la sortida). 

ACOLLIDA

De 8:00 a 9:00 h. Gratuïta. L’acollida s’ha d’especificar en el moment de la inscripció per assegurar que es cobreix la ràtio del grup amb l’equip de monitoratge. Accés lliure a qualsevol hora dins de l’horari contractat.

DESCRIPCIÓ

Proposta de campus específic de ball, adaptat a l’edat i nivell dels i de les seves participants, destinat a la iniciació i perfeccionament de tots els aspectes tècnics d’aquesta disciplina esportiva i a l’aprenentatge de diferents modalitats, tenint en compte la diversió com a referent primordial per despertar la curiositat dels infants i joves.

L’objectiu principal és millorar el domini del propi cos i de l’expressió de sentiments i emocions a través del mateix, amb la música com a eina facilitadora del procés d’aprenentatge.

Els i les participants d’aquesta modalitat realitzaran un curset de natació, que es desenvoluparà a partir d’exercicis d’aprenentatge adaptats al nivell global del grup. Es farà servir material de flotació sempre que sigui necessari.

Es realitzaran tota mena d’activitats en els diferents espais que proporciona la instal·lació CEM Bac de Roda, i gaudiran tant d’excursions setmanals com de sortides diàries als parcs de l’entorn, on realitzaran una gran varietat d’activitats.

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

Partint de la dansa clàssica i contemporània i sempre tenint en compte les característiques personals de cada participant, també s’inclouran altres modalitats de ball:

A més a més, combinarem les sessions de danses amb:

SORTIDES

Els infants i joves del campus del CEM Bac de Roda gaudiran de diverses sortides setmanals de tot el dia (dinar inclòs):

Tres dies a la setmana: sortides a parcs i jardins del voltant de la instal·lació.

*Les dates de les sortides estan per definir i poden ser subjectes a canvis.

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera telemàtica. S’informarà a cada centre per diferents vies.

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris accedint a l’àrea d’usuari/ària, dins l’apartat “els meus campus”. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

UBICACIÓ

Pavelló poliesportiu CEM Bac de Roda. Carrer Espronceda, 280, 08018, Barcelona.