Campus Olímpia CEM Bac de Roda - Jove - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Campus jove

Codi activitat: 100329OJO43

Places limitades a 40 participants per setmana.

DESTINATARIS/ÀRIES

SETMANES

HORARIS I PREUS

Dinar inclòs cada dia (també el dia de sortida). 

ACOLLIDA

De 8:00 a 9:00 h. Gratuïta. L’acollida s’ha d’especificar en el moment de la inscripció per assegurar que es cobreix la ràtio del grup amb l’equip de monitoratge. Accés lliure a qualsevol hora dins de l’horari contractat.

DESCRIPCIÓ

Proposta de campus de perfeccionament esportiu multidisciplinari on es duen a terme jocs esportius i exercicis d’aprenentatge tècnic-tàctics, tot combinat amb la pràctica d’activitats físiques de caràcter lúdic, i sempre adaptades a la seva edat.

L’objectiu principal és que els i les joves gaudeixin, construeixin vincles emocionals i practiquin diferents modalitats esportives, mantenint-se actius i desenvolupant la seva creativitat, destreses, capacitats físiques i adquirint hàbits de vida saludables.

Els i les participants d’aquesta modalitat realitzaran un curset de natació, que es desenvoluparà a partir d’exercicis d’aprenentatge adaptats al nivell global del grup. Es farà servir material de flotació sempre que sigui necessari.

A més a més, es realitzarà un projecte esportiu setmanal (tornejos, gimcanes esportives, fires, etc.) que serà desenvolupat pel grup de convivència i executat al final de la setmana.

Es realitzaran tota mena d’activitats en els diferents espais que proporciona la instal·lació CEM Bac de Roda, i gaudiran tant d’excursions setmanals com de sortides diàries als parcs de l’entorn, on realitzaran una gran varietat d’activitats.

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

Es duran a terme activitats molt dinàmiques i enèrgiques, totalment adaptades a les necessitats del grup que giraran entorn de:

Coneixement i la pràctica de diferents modalitats esportives:

A més a més, combinarem les modalitats esportives amb:

SORTIDES

Els i les joves del campus del CEM Bac de Roda gaudiran de diverses sortides setmanals de tot el dia (dinar inclòs):

Cada dia: sortides a parcs i jardins del voltant de la instal·lació.

*Les dates de les sortides estan per definir i poden ser subjectes a canvis.

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera telemàtica. S’informarà a cada centre per diferents vies.

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris accedint a l’àrea d’usuari/ària, dins l’apartat “els meus campus”. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

UBICACIÓ

Pavelló poliesportiu CEM Bac de Roda. Carrer Espronceda, 280, 08018, Barcelona.