Escola Els Porxos - Escola esportiva de taekwondo - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Escola esportiva de taekwondo

Codi activitat: 100329CAS12

Places limitades a 150 participants per setmana.

DESTINATARIS/ÀRIES

SETMANES

HORARIS I PREUS

Dinar inclòs cada dia (també el dia de la sortida).  Horari de 9:00 a 13:00 h, dinar inclòs (pícnic) només els dies que es realitza excursió de tot el dia.

DESCOMPTES

ACOLLIDA

De 8:00 a 9:00 h. Preu de 7 € per setmana o 4,50 € per dia. L’acollida s’ha d’especificar en el moment de la inscripció per assegurar que es cobreix la ràtio del grup amb l’equip de monitoratge. Accés lliure a qualsevol hora dins de l’horari contractat.

DESCRIPCIÓ

L’escola esportiva de taekwondo a l’escola Els Porxos és un casal especialitzat en taekwondo, adaptat a l’edat i nivell dels i de les participants, on a través del treball en equip i de la realització d’activitats específiques es milloren i perfeccionen les habilitats tècniques-tàctiques d’aquesta disciplina.

L’objectiu principal és el coneixement d’aquest art marcial. Es treballen tècniques de defensa i atac en un entorn controlat i dirigit per monitors i monitores titulades, federades i amb àmplia experiència en aquest esport.

Aquesta modalitat constitueix, d’aquesta manera, una eina privilegiada a través de la qual s’incentiva els diferents valors: respecte, cortesia, disciplina, honestedat, amistat, integració, autocontrol, compromís, entre d’altres.

Per tal de desenvolupar les tècniques pròpies del taekwondo s’utilitza material bàsic propi de la disciplina i un altre, més específic, per realitzar circuits de coordinació de fàcil execució.

A banda de les activitats pròpies del taekwondo, els infants gaudeixen tant d’excursions setmanals com de sortides matinals a parcs i jardins de l’entorn, entre d’altres.

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

Les activitats giraran entorn al coneixement i la pràctica dels fonaments tècnics del taekwondo. Es treballen diferents aspectes mitjançant:

SORTIDES

Cada setmana es realitzarà una sortida matinal i una sortida de tot el dia.

Sortides matinals:

*Les dates de les sortides estan per definir i poden ser subjectes a canvis.

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera presencial. S’informarà a cada centre per diferents vies.

Reunió presencial a l’escola Els Porxos, Plaça d’Eduard Torroja 12, 08020 Barcelona.

Reunió presencial a l’escola Els Porxos, Plaça d’Eduard Torroja 12, 08020 Barcelona.

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris accedint a l’àrea d’usuari/ària, dins l’apartat “els meus campus”. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

UBICACIÓ

Escola Els Porxos. Plaça d’Eduard Torroja, 12, 08020 Barcelona.