Campus CEM Júpiter - Multiesportiu - Estiu 24

Informació important

Aquest campus no té disponible la sol·licitud de subvencions o de monitor/a de suport a la inclusió, ja que es tracta d’un campus privat.​

DESTINATARIS/ÀRIES

La inscripció es realitza presencialment a la instal·lació del centre.

Nº DE PLACES

SETMANES

HORARIS I PREUS

Dinar inclòs cada dia (també el dia de la sortida). 

ACOLLIDA

De 8:00 a 9:00 h. Gratuïta. L’acollida s’ha d’especificar en el moment de la inscripció per assegurar que es cobreix la ràtio del grup amb l’equip de monitoratge. Accés lliure a qualsevol hora dins de l’horari contractat.

DESCRIPCIÓ

Proposta de campus, adaptat a l’edat i nivell dels i de les participants, on es mostra la pràctica esportiva com una eina necessària per desenvolupar les seves destreses físiques, per socialitzar-se i divertir-se i per adquirir uns hàbits de vida saludables.

L’objectiu principal és que els infants i joves gaudeixin, construeixin vincles emocionals i practiquin diferents modalitats esportives, mantenint-se actius i desenvolupant la seva creativitat, destreses, capacitats físiques i adquirint hàbits de vida saludables. Tot amb l’ajuda d’un equip de persones qualificat i titulat, ple d’energia i ganes de conèixer els vostres infants i joves.

Els i les participants d’aquesta modalitat realitzaran un curset de natació, que es desenvoluparà a partir d’exercicis d’aprenentatge adaptats al nivell global del grup. Es farà servir material de flotació sempre que sigui necessari.

Es realitzaran tota mena d’activitats en els diferents espais que proporciona la instal·lació CEM Júpiter, i gaudiran tant d’excursions setmanals com de sortides diàries als parcs de l’entorn, on realitzaran una gran varietat d’activitats.

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

Es duran a terme activitats molt dinàmiques i enèrgiques, totalment adaptades a les necessitats del grup que giraran entorn del coneixement i la pràctica de diferents modalitats esportives:

A més a més, combinarem les modalitats esportives amb:

SORTIDES

Els infants i joves del campus del CEM Júpiter gaudiran de diverses sortides setmanals de tot el dia (dinar inclòs):

Un dia a la setmana: hi haurà sortida de matí a la platja de Llevant amb autobús (tiquet TMB inclòs en el preu).

Tres dies a la setmana: es faran sortides a parcs i jardins del voltant de la instal·lació.

*Les dates de les sortides estan per definir i poden ser subjectes a canvis.

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció de manera presencial al CEM Júpiter (carrer de l’Agricultura, 232, 08020 Barcelona).

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera telemàtica. S’informarà a cada centre per diferents vies.

DOCUMENTACIÓ

Al moment de realitzar la inscripció presencialment s’haurà d’entregar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

UBICACIÓ

CEM Júpiter. Carrer de l’Agricultura, 232, 08020 Barcelona.