Estades de tecnificació esportiva - Primavera 2023

estades tecnificació esportiva
estades tecnificació esportiva

A les estades de tecnificació esportiva de primavera 2023, infants i joves de 6 a 16 anys compartiran tres dies de convivències on esportistes i equips tècnics gaudirem d’unes jornades de tecnificació dels esports que practiquen al llarg del curs.

Les estades tindran lloc del 3 al 5 d’abril de 2023 a l’Alberg Esportiu Àster, a l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona).

Nens, nenes i joves estaran actius mitjançant l’esport; potenciaran les seves destreses físiques; adquiriran aprenentatges relacionats amb hàbits de vida saludables i milloraran les seves qualitats tècniques en l’esport escollit. Tot això, ple de diversió, entusiasme i amics i amigues!

Documentació requerida

Com a novetat d’aquest any 2023, la documentació requerida es complimentarà via telemàtica, durant el procés d’inscripció.

Juntament amb aquesta documentació, les famílies hauran de pujar a la plataforma els següents documents:

  • La fotocòpia acreditativa i actualitzada del carnet de vacunes de l’infant/jove o, en cas de no estar vacunat/da, portaran un certificat mèdic oficial.
  • La fotocòpia de la targeta sanitària individual (TSI).

Reunions informatives

Entre el 15 i el 25 de març es realitzaran reunions informatives als diferents centres, adreçades a totes les famílies interessades en l’activitat.

En cas de dubte o consulta referent a una activitat, podeu adreçar-vos al Xavier Redón, director de les estades, enviant un correu electrònic a [email protected]. Si s’escau, existeix la possibilitat de concertar una reunió individualitzada.

Inscripcions

La tramitació de les inscripcions de les estades es realitzarà via online:

1r pagament*:

  • Del 24 al 28 de febrer de 2023: 50% de l’import total.

2n pagament*:

  • Del 20 al 25 de març de 2023: 50% de l’import total.

* Us podeu inscriure fora d’aquests terminis de pagament. Si voleu demanar la sol·licitud, heu d’enviar un email a Xavi Redón ([email protected]).

Campus Primavera 2022
Campus Primavera 2022