Campus de bàsquet - C.E. Montseny - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Encistella al C.E. Montseny!

Codi activitat: 100329CAE52

Places limitades a 100 participants per setmana.

DESTINATARIS/ÀRIES

SETMANES

HORARIS I PREUS

Dinar inclòs cada dia (també el dia de la sortida).  Horari de 9:00 a 13:00 h, dinar inclòs (pícnic) només els dies que es realitza excursió de tot el dia.

ACOLLIDA

De 8:00 a 9:00 h. Gratuïta. L’acollida s’ha d’especificar en el moment de la inscripció per assegurar que es cobreix la ràtio del grup amb l’equip de monitoratge. Accés lliure a qualsevol hora dins de l’horari contractat.

DESCRIPCIÓ

Proposta de campus específic de bàsquet, enfocat a aprendre i millorar aspectes tècnics i tàctics adequats a l’edat i nivells dels i de les participants, mitjançant un ambient de treball i companyonia amb la diversió com a referent primordial, per despertar la curiositat dels i de les jugadors/es.

Tindrem masterclass a càrrec d’un/a entrenador/a professional, visites de jugadors/es professionals i… la possibilitat d’accedir al Campus Tecnificació per a treballar detalladament!

Els i les participants gaudeixen i aprenen amb sessions d’entrenament al matí, sortides a la platja, a la piscina i amb excursions de matí o de dia complet. A continuació, recuperen forces amb l’excel·lent servei de menjador per acabar el dia amb jocs i competicions, tot en el millor ambient de bàsquet.

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

No cal tenir coneixements de bàsquet previs, ja que s’elaboren els grups de treball segons nivell, un cop feta l’avaluació de nivell a l’arribada del campus. Les activitats giraran entorn del coneixement i la pràctica dels fonaments tècnics i tàctics del bàsquet.

La quarta setmana de campus (setmana del 15 al 19 de juliol), comptarem amb la màquina de tir i amb el fitlight trainer, què ens permetrà entrenar i millorar el tir, el bot, la velocitat de reacció i algunes funcions cognitives.

SORTIDES

Els infants i joves del campus del C.E. Montseny gaudiran de diverses sortides setmanals de tot el dia (dinar inclòs):

Dos dies a la setmana: piscina o platja.
Un dia a la setmana: sortida de tot el dia fora de la instal·lació.

*Les dates de les sortides estan per definir i poden ser subjectes a canvis.

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera presencial o telemàtica. S’informarà a cada centre per diferents vies.

Presencial al C.E. Montseny, carrer Pallars, 410, 08019 Barcelona.

Pendent de confirmació de la 2a reunió informativa.

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris a l’apartat corresponent. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

També trobareu informació a la pàgina web de l’escola: viulestiu.cemontseny.cat.

UBICACIÓ

Centre d’Estudis Montseny. Carrer Pallars, 410, 08019 Barcelona.