Campus de tecnificació de bàsquet - C.E. Montseny - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Millora al C.E. Montseny!

Codi activitat: 100329CAE53

Places limitades a 50 participants per setmana.

DESTINATARIS/ÀRIES

SETMANES

HORARIS I PREUS

Dinar inclòs cada dia (també el dia de la sortida).  Horari de 9:00 a 13:00 h, dinar inclòs (pícnic) només els dies que es realitza excursió de tot el dia.

ACOLLIDA

De 8:00 a 9:00 h. Gratuïta. L’acollida s’ha d’especificar en el moment de la inscripció per assegurar que es cobreix la ràtio del grup amb l’equip de monitoratge. Accés lliure a qualsevol hora dins de l’horari contractat.

DESCRIPCIÓ

Proposta de campus específic de tecnificació de bàsquet, adreçat a jugadors i jugadores amb experiència i coneixements bàsics.

L’alt nivell tècnic dels i de les participants i de l’equip tècnic, titulat de la Federació Catalana de Bàsquet, proporciona una oportunitat única pel jugador/a que vol millorar el seu joc durant l’estiu a Barcelona.

L’objectiu principal és desenvolupar un perfil de jugadors/es “intel·ligents” i competents, que pensin abans d’actuar en cada situació de joc en la qual es trobin implicats/des.

Tornen les sortides de dia complet que se sumen als dos entrenaments matinals i a les sortides a la platja, piscina o altres. Comptarem amb un excel·lent servei de menjador i una sala de vídeo per a recuperar forces, per a seguir amb competicions a la tarda. Gaudirem del millor ambient de bàsquet de la ciutat!

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

Les activitats giraran entorn al coneixement i la pràctica dels fonaments tècnics i tàctics del bàsquet, així com el treball dels fonaments avançats.

La quarta setmana del campus (setmana del 15 al 19 de juliol), comptarem amb la màquina de tir i amb el fitlight trainer, què ens permetrà entrenar i millorar el tir, el bot, la velocitat de reacció i algunes funcions cognitives.

SORTIDES

Els infants i joves del campus del C.E. Montseny gaudiran de diverses sortides setmanals de tot el dia (dinar inclòs):

Dos dies a la setmana: piscina o platja.
Un dia a la setmana: sortida de tot el dia fora de la instal·lació.

*Les dates de les sortides estan per definir i poden ser subjectes a canvis.

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera presencial o telemàtica. S’informarà a cada centre per diferents vies.

Presencial al C.E. Montseny, carrer Pallars, 410, 08019 Barcelona.

Pendent de confirmació de la 2a reunió informativa.

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris a l’apartat corresponent. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

També trobareu informació a la pàgina web de l’escola: viulestiu.cemontseny.cat.

UBICACIÓ

Centre d’Estudis Montseny. Carrer Pallars, 410, 08019 Barcelona.