Campus Olímpia CEM Bac de Roda - Pre-Playcampus - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Pre-Playcampus

Codi activitat: 100329OPR45

Places limitades a 40 participants per setmana.

DESTINATARIS/ÀRIES

SETMANES

HORARIS I PREUS

Dinar inclòs cada dia (també el dia de la sortida). Horari de 9:00 a 13:00 h, dinar inclòs (pícnic) només els dies que es realitza una excursió de tot el dia.

ACOLLIDA

De 8:00 a 9:00 h. Gratuïta. L’acollida s’ha d’especificar en el moment de la inscripció per assegurar que es cobreix la ràtio del grup amb l’equip de monitoratge. Accés lliure a qualsevol hora dins de l’horari contractat.

DESCRIPCIÓ

Proposta de campus en llengua anglesa, adaptat a l’edat dels i de les participants, on s’inclou l’aprenentatge de l’anglès d’una forma natural i lúdica amb monitoratge d’alt nivell de l’idioma, i sempre amb el treball conjunt amb l’acadèmia d’anglès Chisholm School, aplicant el Callan Method.

Els i les participants hauran de passar una avaluació prèvia per determinar el nivell d’anglès, a partir del 12 de juny en endavant, amb els i les professionals de l’acadèmia (Rambla Guipúscoa, 11). És necessari demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a:
[email protected].

L’objectiu principal és que els infants gaudeixin, construeixin vincles emocionals i s’iniciïn en diferents modalitats esportives, mantenint-se actius i desenvolupant la seva creativitat, destreses, capacitats físiques i adquirint hàbits de vida saludables.

Els i les participants d’aquesta modalitat realitzaran un curset de natació, que es desenvoluparà a partir d’exercicis d’aprenentatge adaptats al nivell global del grup. Es farà servir material de flotació sempre que sigui necessari.

Es realitzaran tota mena d’activitats en els diferents espais que proporciona la instal·lació CEM Bac de Roda, i gaudiran tant d’excursions setmanals com de sortides diàries als parcs de l’entorn, on realitzaran una gran varietat d’activitats.

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

En aquesta modalitat es fusiona la pràctica esportiva amb jocs i les sessions d’anglès. La llengua anglesa és l’únic mitjà de comunicació vàlid durant les diferents activitats que es desenvolupen.

S’ho passaran d’allò més bé practicant diferents modalitats esportives:

Combinarem les modalitats esportives amb:

El descobriment de nous jocs i activitats serà tota una aventura!

SORTIDES

Els infants del Pre-Playcampus del CEM Bac de Roda gaudiran de diverses sortides setmanals de tot el dia (dinar inclòs):

Tres dies a la setmana: sortides a parcs i jardins del voltant de la instal·lació.

*Les dates de les sortides estan per definir i poden ser subjectes a canvis.

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera telemàtica. S’informarà a cada centre per diferents vies.

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris accedint a l’àrea d’usuari/ària, dins l’apartat “els meus campus”. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

UBICACIÓ

Pavelló poliesportiu CEM Bac de Roda. Carrer Espronceda, 280, 08018, Barcelona.