Campus Olímpia CEM La Mar Bella - #elgranrepte - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Mou-te amb nosaltres!

Codi activitat: 100329OJO56

Places limitades a 20 participants per setmana.

DESTINATARIS/ÀRIES

SETMANES

HORARIS I PREUS

Dinar inclòs cada dia (també el dia de la sortida).  

ACOLLIDA

De 8:00 a 9:00 h. Gratuïta. L’acollida s’ha d’especificar en el moment de la inscripció per assegurar que es cobreix la ràtio del grup amb l’equip de monitoratge. Accés lliure a qualsevol hora dins de l’horari contractat.

DESCRIPCIÓ

Proposta de campus #elgranrepte, on potenciem que els i les joves desenvolupin relacions socials diferents de les habituals, donant peu a què sorgeixin noves amistats a través de la pràctica esportiva saludable.

L’objectiu principal és oferir continuïtat en la pràctica esportiva en l’etapa de l’adolescència, en un entorn on es fomenten els hàbits saludables i els valors transversals de l’esport: respecte, inclusió, solidaritat, cooperació, autonomia i responsabilitat, entre d’altres, i fer als adolescents partícips d’un context d’innovació i transformació social i cultural.

A banda de les activitats pròpies del campus, els i les joves gaudiran tant d’excursions setmanals com de sortides diàries a la platja, on no només faran una estona de bany, sinó que també realitzaran activitats físico-esportives.

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

Els i les participants d’aquest campus elaboraran la programació de manera conjunta i consensuada, a través d’espais assemblearis on crearan una proposta esportiva que inclou:

SORTIDES

Els i les joves del campus del CEM La Mar Bella gaudiran de diverses sortides setmanals de tot el dia (dinar inclòs):

Dos, tres dies: sortides a parcs i jardins del voltant de la instal·lació.

Cada dia: jocs i remullades a la platja de la Mar Bella.

*Les dates de les sortides estan per definir i poden ser subjectes a canvis.

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera telemàtica. S’informarà a cada centre per diferents vies.

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris accedint a l’àrea d’usuari/ària, dins l’apartat “els meus campus”. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

UBICACIÓ

CEM La Mar Bella. Av. del Litoral, 86, 08005, Barcelona.