Campus Olímpia CEM La Mar Bella - Precampus futbol - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Iniciació al futbol

Codi activitat: 100329OPR60

Places limitades a 10 participants per setmana.

DESTINATARIS/ÀRIES

SETMANES

HORARIS I PREUS

Dinar inclòs cada dia (també el dia de la sortida). 

ACOLLIDA

De 8:00 a 9:00 h. Gratuïta. L’acollida s’ha d’especificar en el moment de la inscripció per assegurar que es cobreix la ràtio del grup amb l’equip de monitoratge. Accés lliure a qualsevol hora dins de l’horari contractat.

DESCRIPCIÓ

Proposta de campus d’iniciació al futbol, adaptat a l’edat i nivell dels i de les participants, on a través del treball en equip, i millorant i perfeccionant les habilitats tècniques-tàctiques, es busca una evolució en aquesta modalitat, tot mitjançant l’assoliment d’objectius específics i fent ús d’unes instal·lacions idònies per la pràctica aquesta disciplina.

L’objectiu principal és desenvolupar un perfil de jugadors/es “intel·ligents” i competents, que pensin abans d’actuar en cada situació de joc en la qual es trobin implicats/des.

A banda de les activitats pròpies del futbol, els infants també realitzaran excursions, sortides, competicions i tornejos i gaudiran tant d’excursions setmanals com de sortides diàries a la platja, on no només faran una estona de bany, sinó que també podran realitzar activitats físico-esportives.

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

Les activitats giraran entorn del coneixement i la pràctica dels fonaments tècnics i tàctics del futbol. Es treballen diferents aspectes mitjançant exercicis de:

Competicions internes i intercampus amb altres centres esportius: cada divendres, al llarg de les 5 setmanes de durada de la campanya, tindrà lloc un torneig entre els diferents campus de futbol organitzats per CET10. A cadascuna de les instal·lacions, es reuniran tots els infants d’una categoria específica per gaudir d’un dia ple de partits.

SORTIDES

Els infants i joves del campus del CEM La Mar Bella gaudiran de diverses sortides setmanals de tot el dia (dinar inclòs):

Cada dia: jocs i remullades a la platja de la Mar Bella.

*Les dates de les sortides estan per definir i poden ser subjectes a canvis.

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera telemàtica. S’informarà a cada centre per diferents vies.

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris accedint a l’àrea d’usuari/ària, dins l’apartat “els meus campus”. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

UBICACIÓ

CEM La Mar Bella. Avinguda del Litoral, 86-96, 08005, Barcelona.