Campus Olímpia CEM La Mar Bella - Rugbi - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Campus específic de rugbi

Codi activitat: 100329OES62

Places limitades a 30 participants per setmana.

DESTINATARIS/ÀRIES

SETMANES

HORARIS I PREUS

Dinar inclòs cada dia (també el dia de la sortida). 

ACOLLIDA

De 8:00 a 9:00 h. Gratuïta. L’acollida s’ha d’especificar en el moment de la inscripció per assegurar que es cobreix la ràtio del grup amb l’equip de monitoratge. Accés lliure a qualsevol hora dins de l’horari contractat.

DESCRIPCIÓ

Proposta de campus específic de rugbi, adaptat a l’edat i nivell dels i les participants, on a través del treball en equip, i millorant i perfeccionant les habilitats tècniques-tàctiques, es busca una evolució en aquesta modalitat, tot mitjançant l’assoliment d’objectius específics i fent ús d’unes instal·lacions idònies per la pràctica d’aquesta disciplina.

L’objectiu principal és descobrir i millorar les tècniques que permeten desenvolupar el joc (avançar i conservar la pilota) i experimentar i treballar les diferents situacions de joc i de contacte. 

El monitoratge prové del CNPN (Club Natació Poblenou), el qual treballa en la línia dels valors propis d’aquest esport: treball en equip, disciplina, respecte, gaudir i la companyonia.

A banda de les activitats pròpies del rugbi, els infants i joves gaudiran tant d’excursions setmanals com de sortides diàries a la platja, on no només faran una estona de bany, sinó que també podran realitzar activitats físico-esportives.

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

Les activitats giraran entorn al coneixement i la pràctica dels fonaments tècnics i tàctics del rugbi. Es treballen diferents aspectes mitjançant exercicis de:

Compaginarem les jornades de rugbi amb jocs i esports a la platja.

SORTIDES

Els infants i joves del campus del CEM La Mar Bella gaudiran de diverses sortides setmanals de tot el dia (dinar inclòs):

Cada dia: jocs i remullades a la platja de la Mar Bella.

*Les dates de les sortides estan per definir i poden ser subjectes a canvis.

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera telemàtica. S’informarà a cada centre per diferents vies.

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris accedint a l’àrea d’usuari/ària, dins l’apartat “els meus campus”. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

UBICACIÓ

CEM La Mar Bella. Avinguda del Litoral, 86, 08005, Barcelona.