Campus Olímpia CEM Olímpia - Precampus tenis i pàdel - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Precampus esports de raqueta

Codi activitat: 100329OPR39

Places limitades a 20 participants per setmana.

DESTINATARIS/ÀRIES

SETMANES

HORARIS I PREUS

*Dinar inclòs cada dia (també el dia de la sortida).

ACOLLIDA

De 8:00 a 9:00 h. Gratuïta. L’acollida s’ha d’especificar en el moment de la inscripció per assegurar que es cobreix la ràtio del grup amb l’equip de monitoratge. Accés lliure a qualsevol hora dins de l’horari contractat.

DESCRIPCIÓ

Proposta de campus d’iniciació als esports de raqueta, principalment de tenis i pàdel. Activitats adaptades a l’edat i nivell dels i de les participants, on a través dels exercicis, activitats en grup i el joc guiat entenen i gaudeixen de la base dels esports de raqueta. Es busca una evolució en aquestes modalitats, tot mitjançant l’assoliment d’objectius específics adaptats i fent ús d’unes instal·lacions idònies per practicar aquesta disciplina.

L’objectiu principal és desenvolupar i potenciar les seves destreses motrius i físiques i iniciar-se als moviments i habilitats específiques del joc.

Tant el director tècnic del campus, com la resta de l’equip de tècnics i tècniques, estan en possessió de la titulació pertinent i especialitzats/ades en l’àmbit dels esports de raqueta i de lleure.

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

Les activitats giraran entorn al coneixement i la pràctica general dels fonaments tècnics i tàctics del tenis i del pàdel.

SORTIDES

Els infants i joves gaudiran de diverses sortides setmanals de tot el dia (dinar inclòs):

*Les sortides es poden veure afectades en funció del nombre d’inscrits o de la concreció final del campus d’estiu.

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera telemàtica. S’informarà a cada centre per diferents vies.

PENDENT

PENDENT

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris accedint a l’àrea d’usuari/ària, dins l’apartat “els meus campus”. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

UBICACIÓ

CEM Olímpia. Carrer Perú, 215, 08020, Barcelona.