Escola La Caixa - Casal de lleure infantil amb curset de natació - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

L’art de riure

Codi activitat: 100329CAS17

Places limitades a 50 participants per setmana.

DESTINATARIS/ÀRIES

SETMANES

HORARIS I PREUS

Dinar inclòs cada dia (també el dia de la sortida).  Horari de 9:00 a 13:00 h, dinar inclòs (pícnic) només els dies que es realitza excursió de tot el dia.

DESCOMPTES

ACOLLIDA

De 8:00 a 9:00 h. Preu de 7 € per setmana o 4,50 € per dia. L’acollida s’ha d’especificar en el moment de la inscripció per assegurar que es cobreix la ràtio del grup amb l’equip de monitoratge. Accés lliure a qualsevol hora dins de l’horari contractat.

DESCRIPCIÓ

Al casal de lleure infantil de l’escola La Caixa, tots els infants gaudiran diàriament d’experiències atrevides, intenses i enriquidores!

L’objectiu es basa en la coneixença de les mateixes emocions i les dels infants del seu voltant. Mitjançant activitats lúdiques, de moviment i el contacte amb la natura, assoliran aprenentatges que afavoriran la seva autonomia personal.

A més a més, l’infant adquireix seguretat al medi aquàtic a mesura que domina la relació del seu cos amb l’aigua. El fet que aquest medi formi part de la seva vida diària, facilita aquesta sensació de seguretat i, sobretot, una major autonomia en el mateix.

Les sessions diàries de piscina al CEM Júpiter faciliten aquesta familiarització de l’infant amb el medi aquàtic: aprèn a nedar al mateix temps que gaudeix jugant, amb monitors i monitores especialistes.

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

Els infants duran a terme activitats molt variades, tot realitzant jocs i tallers que els resultin divertits i favorables pel seu desenvolupament global. Cada dia realitzaran:

SORTIDES

Cada setmana es realitzarà una sortida de tot el dia.

*Les dates de les sortides estan per definir i poden ser subjectes a canvis.

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera presencial. S’informarà a cada centre per diferents vies.

Reunió presencial a l’escola La Caixa, c/ d’Andrade 182, 08020 Barcelona.

Reunió presencial a l’escola La Caixa, c/ d’Andrade 182, 08020 Barcelona.

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris accedint a l’àrea d’usuari/ària, dins l’apartat “els meus campus”. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

UBICACIÓ

Escola La Caixa. Carrer d’Andrade, 182, 08020 Barcelona.