Escola Provençals - Escola esportiva de vòlei - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Escola esportiva de vòlei

Codi activitat: 100329CAS29

Places limitades a 50 participants per setmana.

DESTINATARIS/ÀRIES

NOVA UBICACIÓ

SETMANES

HORARIS I PREUS

Dinar inclòs cada dia (també el dia de la sortida).  Horari de 9:00 a 13:00 h, dinar inclòs (pícnic) només els dies que es realitza excursió de tot el dia.

DESCOMPTES

ACOLLIDA

De 8:00 a 9:00 h. Preu de 7 € per setmana o 4,50 € per dia. L’acollida s’ha d’especificar en el moment de la inscripció per assegurar que es cobreix la ràtio del grup amb l’equip de monitoratge. Accés lliure a qualsevol hora dins de l’horari contractat.

DESCRIPCIÓ

A l’escola esportiva de vòlei de l’escola Provençals, mostrem als i a les participants que la pràctica esportiva és una eina educativa i recreativa necessària per desenvolupar les seves destreses físiques, per socialitzar-se i divertir-se i per adquirir uns hàbits de vida saludables.

En aquesta modalitat s’aprenen diferents formes de jugar al vòlei. Es combina la pràctica del vòlei i la pràctica transversal de diferents activitats de caràcter lúdic.

A més a més, es proposen activitats alternatives com dinàmiques esportives, jocs de coneixença, jocs d’aigua i molt més.

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

Les activitats giraran entorn al coneixement i la pràctica dels fonaments tècnics del vòlei. Es treballen diferents aspectes:

SORTIDES

Cada setmana es realitzarà una sortida matinal i una sortida de tot el dia.

Sortides matinals:

Sortides de tot el dia:

*Les dates de les sortides estan per definir i poden ser subjectes a canvis.

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera presencial. S’informarà a cada centre per diferents vies.

Reunió presencial a l’escola Provençals, c/ del Perú, 105, 08018 Barcelona.

Reunió presencial a l’escola Casas, c/ de Sant Joan de Malta 44, 08018 Barcelona.

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris accedint a l’àrea d’usuari/ària, dins l’apartat “els meus campus”. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

UBICACIÓ

Escola Casas. Carrer de Sant Joan de Malta, 44, 08018 Barcelona.