Campus Olímpia CEM Bac de Roda - Precampus - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Precampus

Codi activitat: 100329OPR41

Places limitades a 80 participants per setmana.

DESTINATARIS/ÀRIES

SETMANES

HORARIS I PREUS

Horari de 9:00 a 13:00 h dinar inclòs (pícnic) els dies que es realitza una excursió de tot el dia. Horari de 9:00 a 17:00 h dinar inclòs cada dia (també el dia de sortida). 

ACOLLIDA

De 8:00 a 9:00 h. Gratuïta. L’acollida s’ha d’especificar en el moment de la inscripció per assegurar que es cobreix la ràtio del grup amb l’equip de monitoratge. Accés lliure a qualsevol hora dins de l’horari contractat.

DESCRIPCIÓ

Proposta de campus, adaptat a l’edat dels i de les participants, on es mostra l’activitat física i l’esport com una forma de gaudir del temps de lleure.

L’objectiu principal és que els infants s’iniciïn en diferents modalitats esportives, es mantinguin actius i desenvolupin la seva creativitat, coordinació i consciència corporal.

Els i les participants d’aquesta modalitat realitzaran un curset de natació, que es desenvoluparà a partir d’exercicis d’aprenentatge adaptats al nivell global del grup. Es farà servir material de flotació sempre que sigui necessari.

Es realitzaran tota mena d’activitats en els diferents espais que proporciona la instal·lació CEM Bac de Roda, i gaudiran tant d’excursions setmanals com de sortides als parcs de l’entorn, on realitzaran una gran varietat d’activitats.

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

Totes les nostres activitats s’adaptaran a les necessitats dels grups, espai, material i metodologia, buscant la màxima participació i aprenentatge dels nostres infants.

Els infants s’ho passaran d’allò més bé practicant diferents modalitats esportives:

A més a més, combinarem les modalitats esportives amb:

El descobriment de nous jocs i activitats serà tota una aventura!

SORTIDES

Els infants del precampus del CEM Bac de Roda gaudiran de diverses sortides setmanals de tot el dia (dinar inclòs):

Tres dies a la setmana: sortides a parcs i jardins del voltant de la instal·lació.

*Les dates de les sortides estan per definir i poden ser subjectes a canvis.

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera telemàtica. S’informarà a cada centre per diferents vies.

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris accedint a l’àrea d’usuari/ària, dins l’apartat “els meus campus”. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

UBICACIÓ

Pavelló poliesportiu CEM Bac de Roda. Carrer Espronceda, 280, 25, 08018, Barcelona.