Escola Cor de Maria Sabastida - Casal #elgranrepte - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Casal #elgranrepte

Codi activitat: 080329CAE05

Places limitades a 75 participants per setmana.

DESTINATARIS/ÀRIES

SETMANES

HORARIS I PREUS

Dinar inclòs cada dia (també el dia de la sortida).  Horari de 9:00 a 13:00 h, dinar inclòs (pícnic) només els dies que es realitza excursió de tot el dia.

DESCOMPTES

ACOLLIDA

De 7:30 a 9:00 h. Preu de 10,50 € per setmana o 5 € per dia. L’acollida s’ha d’especificar en el moment de la inscripció per assegurar que es cobreix la ràtio del grup amb l’equip de monitoratge. Accés lliure a qualsevol hora dins de l’horari contractat.

DESCRIPCIÓ

El casal #elgranrepte de l’escola Cor de Maria Sabastida és un casal de perfeccionament esportiu multidisciplinar a través del joc esportiu i d’exercicis d’aprenentatge tècnic-tàctics, tot combinat amb la pràctica d’activitats físiques de caire lúdic, sempre amb sessions adaptades a la seva franja d’edat.

L’objectiu principal és que els i les joves gaudeixin, construeixin vincles emocionals i practiquin diferents modalitats esportives, mantenint-se actius i desenvolupant la seva creativitat, destreses, capacitats físiques i adquirint hàbits de vida saludables. Tot amb l’ajuda d’un equip de persones qualificat i titulat, ple d’energia i ganes de conèixer els i les vostres joves.

A més, es realitzarà un projecte esportiu setmanal (tornejos, gimcanes esportives, fires, etc.) que serà desenvolupat pel grup de convivència i executat al final de la setmana.

A banda de les activitats pròpies del casal, els i les joves gaudiran tant d’excursions setmanals com de sortides diàries al parc i/o a altres llocs de l’entorn, on realitzaran activitats físico-esportives.

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

Es duran a terme activitats molt dinàmiques i enèrgiques, totalment adaptades a les necessitats del grup que giraran entorn de:

Coneixement i la pràctica de diferents modalitats esportives:

A més a més, combinarem les modalitats esportives amb:

SORTIDES

Cada setmana es realitzarà una sortida matinal i una sortida de tot el dia.

Sortides matinals:

*Les dates de les sortides estan per definir i poden ser subjectes a canvis.

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera presencial i telemàtica (híbrida). S’informarà a cada centre per diferents vies.

Reunió presencial a l’escola Cor de Maria Sabastida c/ de Sabastida 12, 08031 Barcelona i també, es farà en línia, fes clic aquí, per accedir a la 1a reunió informativa.

Reunió presencial a l’escola Cor de Maria Sabastida c/ de Sabastida 12, 08031 Barcelona i també, es farà en línia, 2 reunió pendent de confirmar.

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris accedint a l’àrea d’usuari/ària, dins l’apartat “els meus campus”. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

UBICACIÓ

Escola Cor de Maria Sabastida. Carrer de Sabastida, 12, 08031 Barcelona.