Escola Provençals - Casal de lleure infantil - Estiu 24

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

Per a aquesta activitat pots demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona

L’art de riure

Codi activitat: 100329CAS23

Places limitades a 150 participants per setmana.

DESTINATARIS/ÀRIES

NOVA UBICACIÓ

SETMANES

HORARIS I PREUS

Dinar inclòs cada dia (també el dia de la sortida).  Horari de 9:00 a 13:00 h, dinar inclòs (pícnic) només els dies que es realitza excursió de tot el dia.

DESCOMPTES

ACOLLIDA

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

DESCRIPCIÓ

Al casal de lleure infantil de l’escola Provençals, els infants gaudiran diàriament d’experiències atrevides i enriquidores, amb l’objectiu de conèixer les pròpies emocions i les dels infants del seu voltant.

Mitjançant activitats lúdiques, de moviment i el contacte amb la natura, assoliran aprenentatges que afavoriran la seva autonomia personal.

Tot això, sota un centre d’interès d’allò més engrescador i un fil conductor que, setmana a setmana, els convidarà a viure experiències diverses.

TIPOLOGIA D’ACTIVITATS

Els infants duran a terme activitats molt variades, tot realitzant jocs i tallers que els resultin divertits i favorables per al seu desenvolupament global. Cada dia realitzaran:

SORTIDES

Cada setmana es realitzarà una sortida matinal i una sortida de tot el dia.

*Les dates de les sortides estan per definir i poden ser subjectes a canvis.

INSCRIPCIONS

A partir del 2 d’abril podràs tramitar la teva inscripció online a les activitats d’estiu (campus, casals i colònies) al següent enllaç:

REUNIONS INFORMATIVES

Les reunions informatives es realitzaran de manera presencial. S’informarà a cada centre per diferents vies.

Reunió presencial a l’escola Provençals, c/ del Perú, 105, 08018 Barcelona.

Reunió presencial a l’escola Casas, c/ de Sant Joan de Malta 44, 08018 Barcelona.

DOCUMENTACIÓ

Els consentiments i autoritzacions es complimentaran via telemàtica, durant el procés d’inscripció. Un cop realitzada la inscripció, les famílies hauran d’emplenar els qüestionaris accedint a l’àrea d’usuari/ària, dins l’apartat “els meus campus”. En un d’aquests qüestionaris s’hauran d’adjuntar:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres a través de l’email [email protected] o del servei de xat, fent clic aquí, disponible en aquesta web, en l’horari següent:

UBICACIÓ

Escola Casas. Carrer de Sant Joan de Malta 44, 08018 Barcelona.